Lehet ezt még fokozni? - Őrületesen drága iPhone X tokok, amiktől a szemed is káprázni fog

2022.06.29 0 hozzászólás 1230 olvasás
Lehet ezt még fokozni? - Őrületesen drága iPhone X tokok, amiktől a szemed is káprázni fog

A tavalyi berobbanásakor még igazi különlegességnek számított az iPhone X és egyáltalán nem volt mindennapos szembetalálkozni egy ilyen készülékkel. Most viszont, hogy még három igencsak hasonló felépítésű modell is megjelent, egy picit háttérbe szorult az első teljes képernyős iPhone egyedisége - de nem a most következő "tokokban"!

Legend Fusion

Gyémántok, aranyozott szegély, egzotikus bőr részletek – a Legend tokjában minden megvan, ami a luxusról csak eszünkbe juthat. És az is biztos, hogy egy ilyen kiegészítőben minden szem az iPhone X-re szegeződik, de érthetően ezért mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ki szeretne tűnni a forgatagból.

Ez a fényűző tok több, mint háromszorosa az iPhone X eredeti árának és előre megsúgom, hogy a cikkünkben felsoroltak közül ez a különlegesség igényli a legkisebb anyagi befektetést. Ha a gyors kalkulálás után a szívedhez kaptál, jobb lesz, ha leülsz, mielőtt tovább olvasol.

legend_iphone_x

Goldgenie Diamond iPhone X

Itt egy picit csalok, mert már nem konkrétan egy iPhone X tokról van szó, hanem maga a készülék került szemet gyönyörködtető köntösbe. A Goldgenie kínálatában 24 karátos arany, rozé arany és platina verziók is elérhetők, de a csúcspont mindenképpen a gyémánt részletekkel gazdagított változat.

A csillogó remekmű káprázatos árral is büszkélkedhet, ugyanis egy briliánsokkal gazdagított 64GB-os készülék 4000 dollárt követel meg a jövendőbeli tulajdonosától. És innen már csak feljebb kúsznak az összegek a tárhely méretétől függően.

gold_iphone_x

Caviar iPhone X Temptation

A Caviar mindig tud valami meghökkentőt előhúzni a saját kis ötlet kalapjából és ez nem csak amiatt van, mert a különlegességek áraitól a szavam is elakad. Az Apple kollekcióban ezúttal a luxus és a művészet keveredik, ugyanis a limitált kiadású iPhone X-en Ádám és Éva alakja köszön vissza az Édenkertből, valódi bőr felületen (azt már nem is kell mondanom, hogy került ide az alma motívum).

A látvány tényleg lenyűgöző és a telefonon a Caviar-tól megszokott, cseppet sem visszafogott arany használat sem hiányzik. Egy ilyen iPhone X-et 64/256 GB mérettől függően valamivel 3500 dollár felett szerezhet meg az, akinek elrabolja a szívét. De legalább világszerte ingyenesen kiszállítják a szerencsés tulajdonosnak…

caciar_iphone_x

Az biztos, hogy ezek az iPhone X variációk nem mindennaposak és még az új modellek elől is elragadják a figyelmet. De azért a realitás talaján maradva szintén vannak olyan tokok, amikben az iPhone X nem csak szuper dizájnba bújhat, de még biztonságban is lesz a törésekkel szemben.