Lenyűgöző Guess iPhone tokok, amikkel a legnagyobb tömegben is ragyogni fogsz

2022.06.27 0 hozzászólás 895 olvasás
Lenyűgöző Guess iPhone tokok, amikkel a legnagyobb tömegben is ragyogni fogsz

Ha már az unalomba hajszolnak az átlátszó szilikon tokok és végre feldobnád a kiegészítő kollekciód, akkor a Guess tokokat le sem akarod majd venni a telefonodról. Izgalmasak, csajosak és biztos lehetsz benne, hogy titokban minden nő irigykedve fog rád nézni, bárhol is vagy…

Guess Glitter iPhone tokok – Szikrázó megjelenés minden alkalomra

Bár „a gyémánt a nő legjobb barátja”, nem titok, hogy a csillogó glitteres cuccokért is gyermeki rajongást tudunk olykor táplálni. Szomorú tény viszont, hogy a hétköznapokban kevésbé élhetünk ennek a hódolatnak, már ami a ruhákat érinti (egy flitteres, csillogó arany ruha tömegesen növelné meg a furcsa tekintetek számát a metrón vagy a buszon)… de nem vonatkozik ez a telefonunkra!

guess_glitter_iphone_tok

A Guess iPhone tokok nőies és egyben izgalmas stílust képviselnek, a glitteres változatok pedig egy csipetnyi játékosságot is csempésznek a mindennapokba. A csillámok forgatagában már gyönyörködni is jó, de ha úgy akarod, szórakoztatásra is kiváló a folyékony glitter. És közben a telefonodra sem kell percenként féltő tekintettel nézned, hiszen a Gues Glitter tökéletesen simul rá a vonalaira, hogy a karcolások ne törhessék meg az iPhone természetes szépségét.

Rendeld meg új iPhone tokod, ne szalassz el még egy napot elismerő tekintetek nélkül!

Guess Scarlet iPhone tok – A társaság középpontja

Ha a vörös rúzs nem maradhat ki egyetlen alkalommal sem a táskádból, akkor a Guess Scarlet is kötelező darab lesz a telefonod mellé. Ebben az iPhone tokban a nagybetűs NŐ stílusjegyei köszönnek vissza; sikkes, elegáns és egyből a társaság középpontjába kerül a lehengerlő megjelenésével.

guess_scarlet_iphone_tok

A Guess még a kecses női kezekre is gondolt, ezért kiegészítője egészen leheletvékony, könnyű a fogása és persze nem hiányozhat róla a márkára jellemző egyedi mintázat és az eredeti logó sem. Ha nem riadsz vissza attól, hogy kitűnj a szürke tömegből, ne hagyd ki a Guess Scarlet iPhone tokot.

Megtetszett a kiegészítő? Ne habozz, már csak néhány maradt raktáron!

Guess Aztec iPhone tok - Különleges minták nem csak fesztiválozóknak

Bulik és fesztiválok alatt bátrabban viselünk extravagáns ruhákat és kiegészítőket, de a Guess Aztec iPhone tokkal a hétköznapjaidba is becsempészheted ezt a stílust. A csavart a különleges, 3D mintázat csempészi a dizájnba, ami egy szintén nem mindennapi színkombinációval is társul. Nem csak, hogy összetéveszthetetlen, de igazán vagány is!

guess_aztec_iphone_tok

És ha már fesztiváloknál tartunk; ebben az iPhone tokban a telefonod hátlapja biztonságban lesz a por és a szennyeződések fenyegetésétől és még az apróbb sérülések miatt sem kell aggódnod. Ráadásul miután hazaérsz, egyszerűen csak dobd be a mosógépbe a többi ruháddal együtt és újra tisztán, felfrissülve használhatod.

Máris villognál az új iPhone tokoddal? itt a lehetőség, hogy azonnal beszerezd!