MiPow Vaso – Dobd a stresszt és add át magad a relax élménynek

2022.06.29 0 hozzászólás 1495 olvasás
MiPow Vaso – Dobd a stresszt és add át magad a relax élménynek

Szerintem nem kell senkinek bizonygatni, hogy nem minden nap szállunk vattacukor felhőn és csúszunk szivárványon, ha a hangulatunkról van szó. Néha bizony vannak stresszes és végtelenül fárasztó időszakok, amikor még hazaérve is legszívesebben a falhoz vágnánk valamit. Ennél viszont van egy sokkal jobb ajánlatom, mégpedig a MiPow aroma diffúzora, ami a relaxáción kívül több izgalmas előnyt is rejt magában.

Az a fránya idegeskedés meg stressz…

Biztos előfordult már veled is, hogy egyszerűen semmi nem akart sikerülni onnantól kezdve, hogy felkeltél egészen addig, míg újra be nem dobtad magad az ágyba. Üvöltő főnök, nyűgös gyerekek, bármi is okozta stresszt, te legszívesebben kiszaladtál volna a világból.

Nekem ez pár napja már a munkába vezető úton sikerült a kellemesnek nem éppen mondható tömegközlekedésnek köszönhetően. De nem is itt jön az izgalmas rész, hanem amikor ezen felbuzdulva úgy döntöttem, nem vagyok hajlandó többet idegeskedni és keresek a stresszes helyzeteimre egy tuti megoldást. Gyorsan lelövöm a csattanót, mert már meg is találtam.

Eljött a reménysugár a fárasztó napokra

Mégpedig a MiPow Vaso design nyertes aroma diffúzora képében. Kevés olyan dolgot tudnék felsorolni, amit ennyire egyszerű használni és közben olyan szuper, hogy szinte élni se tudnék már nélküle. Gondolom, most kétkedve csóválod a fejed, de mindjárt bebizonyítom, hogy egy igazán tuti eszközről van szó.

mipow_vaso_blog3

A diffúzort gyerekjáték munkára bírni, nem kell hozzá más, csak víz és néhány csepp illóolaj (ebben teljesen rád van bízva a választás) és máris elindul a stresszoldó folyamat. A MiPow Vaso innentől kezdve 16 órán át kényeztet téged a lágy illatfelhővel, ami teljesen ellazítja az egész lényed, mintha csak egy egzotikus spa élményben lenne részed.

A relax élményt fokozza az öt féle kellemes dallam, amik közül szintén te választhatsz. Az erdőben érzed igazán felszabadultan magad vagy a madárcsicsergés tesz felhőtlenül jókedvűvé? Rád van bízva a döntés. Persze, ha téged a zavartalan csend képes ellazítani, az is rendelkezésedre áll. Nekem egy otthoni használat során sikerült el is bóbiskolnom, de ezzel sincs baj, hiszen amint a víz elfogy, a diffúzor rögtön ki is kapcsol, így nem érhet meglepetés, mire felkelsz.

Relaxálj bárhol, bármikor

Az (még) a szuper ebben a kiegészítőben, hogy nem csak otthon használhatod ki az előnyeit, magaddal viheted a munkahelyedre, nyaralásra, ahová csak szeretnéd. Még a jógázás jótékony hatásait is növelheted vele, hogy fokozd a lélekgyógyító élményt, de remekül kiegészíti egy pihentető fürdő hatásait is.

mipow_vaso_blog2

A munkatársaid napját is feldobhatod vele, ha elhavaz titeket a munka és nincs időtök még egy frissítő szünetre se. De a kávé/tea időt is felvillanyozza egy kellemes illat, ami még lazábbá teheti a társaságot.

És még az otthonod is feldobja

Ennyi felszabadító pillanat után nem csodálkoznék, ha egy időre teljesen elfelejtenéd a stresszt és felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis mit kezdesz addig a MiPow Vaso aroma diffúzorával. Ne töprengj sokat, hiszen a nevéből is gyaníthatóan a kiegészítő kiválóan alkalmazható vázaként, de önmagában is remekül feldobja az otthonod.

A gyártó kifejezetten ügyelt arra, hogy egy sokoldalú terméket hozzon össze, ami akkor is az lakásod/házad éke lesz, ha éppen nem stresszoldásra használod. Ez annyira jól sikerült is neki, hogy még egy design díjat is bezsebelt vele magának. De ez nem csoda, tényleg szuper kis eszköz a MiPow Vaso, én csak ajánlani tudom.

mipow_vaso_blog

Felkeltettem az érdeklődésed? A Smart Clinic üzleteiben közelebbről is szemügyre veheted a terméket, ezen a linken pedig rendelni is tudsz belőle.

Ne hagyd ki a családot, barátaidat sem a jóból, osztd meg velük is ezt a remek kiegészítőt!