Remek külső, praktikus funkcionalitás - Incipio bankkártya tartós Stowaway iPhone 6 tok teszt

2022.06.30 0 hozzászólás 2516 olvasás
Remek külső, praktikus funkcionalitás - Incipio bankkártya tartós Stowaway iPhone 6 tok teszt

Újabb Incipio tokokkal bővül kínálatunk, hiszen végre megérkezett az Incipio Stowaway legújabb, iPhone 6-hoz készült változata. A kaliforniai gyártó pedig ezúttal sem okozott csalódást és most meg is osztjuk veletek, hogy mi miért gondoljuk ezt.

A bankkártya tartós Incipio Stowaway iPhone 6 tok már első pillantásra meggyőzött minket, hiszen a design alapja a már-már Incipio védjeggyé vált tökéletesen elegáns minimalizmus, ami ráadásul ezúttal praktikus használhatósági elemekkel is jócskán bővült: a tok ugyanis a kiváló minőségű külső héj és a rezgéscsillapító belső kialakítása révén nem csupán tökéletesen megvédi az iPhone 6-ost, de az Incipio-nál tevékenykedő tervezők találékonysága révén még bankkártyánknak és fontosabb kártyaformátumú okmányainknak is helyet kínál.

1

Szép és praktikus

A külső letisztult, ami fantasztikus látványt nyújt. A lekerekített formáknak és a matt borításnak köszönhetően elképesztően jó érzés kézbe venni a tokot, ami első osztályú anyagfelhasználásának, a Plextonium™ polikarbonát külsőnek és a rezgéselnyelő Flex2O ™ polimer belsőnek köszönhetően a mindennapi biztonsági és használati igényeknek is teljesen megfelel. A tok egészére egyaránt jellemző ez a fajta maximalizmus: minden masszívan a helyén van és ott is marad.

Az iPhone 6 tok tartójába egyébként pontosan három normál méretű bankkártya vagy egyéb okmány fér el, de a maradék helyre akár az ezeknél sokkal vékonyabb adókártya is könnyedén elhelyezhető negyediknek. Persze ha nem feltétlenül kártyát használunk, akkor a készpénzt, bérletet, névjegykártyát is beletehetjük. A nyitható fedél, ami szorosan záródik ugyanakkor egy praktikus kitámasztóként is funkcionál, a filmnézések alkalmával jó szolgálatot tehet. Az Incipio Stowaway az átlagos iPhone 6 tokokhoz képest sem mondható vastagnak, hiszen annak ellenére sem növeli meg túlságosan a telefon méretét, hogy annak minden porcikáját körülveszi és megvédi.

2

Tökéletes védelem

A kaliforniai gyártó ezúttal sem feledkezett el az iPhone kijelzőjének védelméről, így az elölről nyitott tok a telefon síkjából kellőképpen kiemelkedő oldalsó peremeket kapott, amelyek a fejjel lefelé lerakott pozíciójában remekül megvédik a képernyőt a karcoktól és a sérülésektől, kopástól. Ráadásul az Incipio-nál az iPhone hátlapjának extra védelmére is gondoltak, amikor a tok mellé egy ajándék hátlapvédő fóliát is mellékeltek. Ez remek dolog, de a maximális biztonság érdekében ezenkívül ajánlatos lesz még beszerezni egy plusz iPhone 6 képernyővédő fóliát vagy akik még nagyobb biztonságra törekednek azoknak egy ütésálló üvegfóliát.

A Stowaway oldalán lévő gombokat extra védelemmel, teljes felületüket takaró védőréteggel látták el, aminek köszönhetően sem a karcoktól sem a portól nem kell őket félteni. A némító kapcsoló, a jack és a lightning csatlakozó, de még a kamera helye is pontosan lett kivágva, aminek köszönhetően minden funkció egyszerűen és könnyedén érhető el vagy használható. Így a gombok például könnyedén benyomhatóak, de a töltés vagy a fotózás idejére sem kell a tokot levenni az iPhone-ról.

3

Az pedig senkit se tévesszen meg, hogy ez az új fejlesztésű Incipio Stowaway iPhone 6 tok már nem a hagyományos átlátszó csomagolásban, hanem egy kartondobozban került fel a polcokra. Ugyanis a csomagolás változása ellenére a Stowaway iPhone 6 tok még mindig ugyanazt a tökéletes minőséget jelenti, amitől az Incipio már évek óta az egyik legmegbízhatóbb iPhone kiegészítőket gyártó a piacon.

4

Kinek ajánljuk?

Az Incipio Stowaway iPhone 6 tok egyértelműen azoknak lehet hasznos, akik nemcsak egy olyan iPhone tokot keresnek, amely annak ellenére is megbízható védelmet nyújt a telefonnak, hogy közben nem növeli meg a vastagságát, hanem egy praktikus bankkártya vagy papírpénz tárolására is alkalmas eszközt szeretnének a zsebükben tudni. Természetesen ezzel kapcsolatban mi is átgondoltuk "a több dolog egy helyen" problémáját, de arra jutottunk, hogy a pénz vagy bankkártya csak plusz motivációt fog jelenteni arra, hogy sokkal jobban vigyázzunk a magában is értékes iPhone 6-unkra. Ez a sokoldalú Incipio tok tehát tökéletes választás lehet az egyszerűséget és funkcionalitást kedvelőknek.