Remek külső, praktikus funkcionalitás - Incipio bankkártya tartós Stowaway iPhone 6 tok teszt

2017. július 17. -
Újabb Incipio tokokkal bővül kínálatunk, hiszen végre megérkezett az Incipio Stowaway legújabb, iPhone 6-hoz készült változata. A kaliforniai gyártó pedig ezúttal sem okozott csalódást és most meg is osztjuk veletek, hogy mi miért gondoljuk ezt.
Remek külső, praktikus funkcionalitás - Incipio bankkártya tartós Stowaway iPhone 6 tok teszt

A bankkártya tartós Incipio Stowaway iPhone 6 tok már első pillantásra meggyőzött minket, hiszen a design alapja a már-már Incipio védjeggyé vált tökéletesen elegáns minimalizmus, ami ráadásul ezúttal praktikus használhatósági elemekkel is jócskán bővült: a tok ugyanis a kiváló minőségű külső héj és a rezgéscsillapító belső kialakítása révén nem csupán tökéletesen megvédi az iPhone 6-ost, de az Incipio-nál tevékenykedő tervezők találékonysága révén még bankkártyánknak és fontosabb kártyaformátumú okmányainknak is helyet kínál.

1

Szép és praktikus

A külső letisztult, ami fantasztikus látványt nyújt. A lekerekített formáknak és a matt borításnak köszönhetően elképesztően jó érzés kézbe venni a tokot, ami első osztályú anyagfelhasználásának, a Plextonium™ polikarbonát külsőnek és a rezgéselnyelő Flex2O ™ polimer belsőnek köszönhetően a mindennapi biztonsági és használati igényeknek is teljesen megfelel. A tok egészére egyaránt jellemző ez a fajta maximalizmus: minden masszívan a helyén van és ott is marad.

Az iPhone 6 tok tartójába egyébként pontosan három normál méretű bankkártya vagy egyéb okmány fér el, de a maradék helyre akár az ezeknél sokkal vékonyabb adókártya is könnyedén elhelyezhető negyediknek. Persze ha nem feltétlenül kártyát használunk, akkor a készpénzt, bérletet, névjegykártyát is beletehetjük. A nyitható fedél, ami szorosan záródik ugyanakkor egy praktikus kitámasztóként is funkcionál, a filmnézések alkalmával jó szolgálatot tehet. Az Incipio Stowaway az átlagos iPhone 6 tokokhoz képest sem mondható vastagnak, hiszen annak ellenére sem növeli meg túlságosan a telefon méretét, hogy annak minden porcikáját körülveszi és megvédi.

2

Tökéletes védelem

A kaliforniai gyártó ezúttal sem feledkezett el az iPhone kijelzőjének védelméről, így az elölről nyitott tok a telefon síkjából kellőképpen kiemelkedő oldalsó peremeket kapott, amelyek a fejjel lefelé lerakott pozíciójában remekül megvédik a képernyőt a karcoktól és a sérülésektől, kopástól. Ráadásul az Incipio-nál az iPhone hátlapjának extra védelmére is gondoltak, amikor a tok mellé egy ajándék hátlapvédő fóliát is mellékeltek. Ez remek dolog, de a maximális biztonság érdekében ezenkívül ajánlatos lesz még beszerezni egy plusz iPhone 6 képernyővédő fóliát vagy akik még nagyobb biztonságra törekednek azoknak egy ütésálló üvegfóliát.

A Stowaway oldalán lévő gombokat extra védelemmel, teljes felületüket takaró védőréteggel látták el, aminek köszönhetően sem a karcoktól sem a portól nem kell őket félteni. A némító kapcsoló, a jack és a lightning csatlakozó, de még a kamera helye is pontosan lett kivágva, aminek köszönhetően minden funkció egyszerűen és könnyedén érhető el vagy használható. Így a gombok például könnyedén benyomhatóak, de a töltés vagy a fotózás idejére sem kell a tokot levenni az iPhone-ról.

3

Az pedig senkit se tévesszen meg, hogy ez az új fejlesztésű Incipio Stowaway iPhone 6 tok már nem a hagyományos átlátszó csomagolásban, hanem egy kartondobozban került fel a polcokra. Ugyanis a csomagolás változása ellenére a Stowaway iPhone 6 tok még mindig ugyanazt a tökéletes minőséget jelenti, amitől az Incipio már évek óta az egyik legmegbízhatóbb iPhone kiegészítőket gyártó a piacon.

4

Kinek ajánljuk?

Az Incipio Stowaway iPhone 6 tok egyértelműen azoknak lehet hasznos, akik nemcsak egy olyan iPhone tokot keresnek, amely annak ellenére is megbízható védelmet nyújt a telefonnak, hogy közben nem növeli meg a vastagságát, hanem egy praktikus bankkártya vagy papírpénz tárolására is alkalmas eszközt szeretnének a zsebükben tudni. Természetesen ezzel kapcsolatban mi is átgondoltuk "a több dolog egy helyen" problémáját, de arra jutottunk, hogy a pénz vagy bankkártya csak plusz motivációt fog jelenteni arra, hogy sokkal jobban vigyázzunk a magában is értékes iPhone 6-unkra. Ez a sokoldalú Incipio tok tehát tökéletes választás lehet az egyszerűséget és funkcionalitást kedvelőknek.

Katona dolog - a legmasszívabb ütésálló iPhone 6s tok bevetésre kész Katona dolog - a legmasszívabb ütésálló iPhone 6s tok bevetésre kész
2016. június 3.
Tapasztaltad már, hogy a természet lágy öle olykor milyen kemény és rideg lehet? Ha igen, pontosan tudod, hogy az iPhone 6s védelmét sem bízhatod akármilyen kiegészítőre. Ha eddig nem találtál megfelelő védőtokot, szerencséd van, mert a Ballistic Hardcore Tactical nem egy akármilyen iPhone tok.
2016 legnépszerűbb Spigen iPhone 6s tokjai 2016 legnépszerűbb Spigen iPhone 6s tokjai
2016. június 6.
Szinte nincs is olyan telefontokokat érintő igény, aminek a Spigen ne tudna megfelelni; katalógusukban egyaránt találhatsz ultravékony iPhone 6s tokokat és masszív, becsapódásálló darabokat is. A kivitelezést tekintve a legtöbb tok dizájnja kifinomult és stílusos, bár van egy-két kevésbé mutatós, de annál masszívabb darab.
Főszezonra -  iPhone 6 tok válogatás Főszezonra - iPhone 6 tok válogatás
2015. augusztus 14.
Augusztusi iPhone tokos razziánk keretén belül megismerkedhettek több, valamilyen plusz funkcióval, dizájnnal vagy alkotóelemmel kiegészített iPhone 6 tokkal. Ilyen például az absztrakt mintákkal ellátott Laut, a tükörre öntapadós Monster, az utazások társaként szánt Hitcase.