Új iPhone mellé új tok dukál - Teszteltük az UAG legújabb csodáit

2016. október 15. -
Miért tudjuk nyugodt szívvel ajánlani vásárlóinknak ezt a márkát? Ahhoz, hogy erre megfelelő választ tudjunk adni, leteszteltük a legújabb UAG iPhone 7 és 7 Plus tokot, amiről megosztjuk tapasztalatainkat.
Új iPhone mellé új tok dukál - Teszteltük az UAG legújabb csodáit

A tokok tesztelésénél általában három fő szempontot tartunk szem előtt. Kényelem, kinézet és nem utolsó sorban a készüléknek nyújtott biztonság. Sok-sok gyártó próbálkozott már kompromisszumot találni a három tulajdonság között, de leginkább nem, vagy csak kis mértékben sikerült nekik.

Az Urban Amor Gear tökéletes példát mutat arra, hogy ezt miként kell tökéletesen megvalósítani. 2011-es megjelenésük óta, folyamatosan olyan tokokat gyártanak, amik által méltó vetélytársai lehetnek a jelenleg piacon lévő valamennyi telefontok gyártónak.

20161017_UAG_tokok_kicsik 

UAG - Monarch

Miután felpattintottuk a doboz elejét, és egyszerűen kiemeltük belőle a tokot, nem volt más teendőnk, csak bele kellett illesztenünk az iPhone-t.

A fekete és grafit szín, egyaránt magában foglalja a telefonok eleganciáját, de emellett a tok látványa hangsúlyozza annak biztonságát is. Első tapintásra érezhető, hogy valóban egyedülálló darabokkal van dolgunk, funkcionalitását a kinézete is tükrözi.  Ezek az iPhone tokok egészen biztosan nem csak a karcolások elleni védelemre lettek tervezve. A doboz hátulján található rajz jelzi, hogy több rétegből épülnek fel, ezeknek mind más-más a szerepe, elején található Military Drop embléma pedig sugallja a tok megbízhatóságát. Külsejüket egy ütésálló réteg fedi, a telefonunk karcolódás elleni védelméről, pedig a puhább belső gondoskodik.

Általános felfogás, hogy amelyik tok jól véd, annak vastagnak kell lennie, a zsebünkbe alig fér bele, és egyszerűen kényelmetlen vele az élet. Az UAG figyelt erre a problémára, és úgy tervezte meg a kiegészítőket, hogy kialakításuk a lehető legkarcsúbb legyen, ráadásul a súlyuk is elhanyagolható.

20161017_UAG_tokok_fekete 

Az alsó kivágásának köszönhetően az iPhone 7 lightning csatlakozóját szabadon hagyja, így könnyedén csatlakoztathattuk hozzá a fülhallgatót és a töltőkábelt is. A képernyő eléréséhez sem kellet erőlködnünk, vékony kialakításának hála, akadálymentesen használhattuk, a tok pereme emelkedett, de nem ér rá a kijelzőre.

Ha megtetszett neked, de még nincs iPhone 7-es telefonod, nem kell aggódni. A legjobb dolog az egészben, hogy kialakításának köszönhetően bátran felpattintathatod az iPhone 6/6S készülékedre is. Amennyiben szeretnéd biztonságban tudni a telefonodat, az ütésálló iPhone 7 tokot ezen a linken rendelheted meg.

UAG - PLASMA

Megértjük, ha iPhone tulajként nem szereted elrejteni telefonod szépségét, vagy a hátoldalán elhelyezett Apple logót, amely színvonalat ad az eszközödnek. A tok nemcsak hogy tökéletesen tapad a telefonodra, hanem átlátszó tulajdonságának köszönhetően átengedi az iPhone karakterét, és a színét is. Nem feledkezünk meg arról, hogy a lapos formatervezés a Plasmát sem kerülte el, így ez a tok sem lett túlméretezve, azaz könnyedén elfér a zsebedben is. A hátsó hatalmas kivágásának köszönhetően szabadon hagyja mind a két kamerát és a vakut is, hozzásegítve ahhoz, hogy a tokban is akadálymentesen készíthess tökéletesebbnél tökéletesebb fotókat. Akár nappal, akár éjszaka.

20161017_UAG_tokok_Plasma 

Egyébként ennek a toknak a felhelyezése is gyerekjáték. Csak kiemeled a dobozából és már pattinthatod is a készülékedre. A kalandvágy által inspirálódott eszköz, ugyancsak  Military Drop Tested felirattal van ellátva, garantálva a megfelelő iPhone védelmet. Sarkain elhelyezkedő párnácskák extra védelmet nyújtanak az ütésekkel szemben, a tok pereme kimagaslik a képernyő mellett, gondoskodva arról, hogy esés következtében ne a kijelző érintse leghamarabb a földet - ennek költséges következménye ugyanis az iPhone 7 kijelző csere lehet.

A tok sajátossága, hogy egyaránt iPhone 7- és iPhone 6/6S Plus-on használható, tehát nem kell attól tartani, hogy a jack csatlakozónak nem lesz helye.

Az átlátszó UAG Plasma tokot iPhone 7/6s/6-ra 10.990 Ft-ért, 11.490 forintért pedig iPhone 7/6 Plusra tudod megvásárolni.

Összegzés  

20161017_UAG_tokok_ossz

Teszt közben megtapasztaltuk, hogy az Urban Amor Gear nem azért az extrém életstílus kedvelőinek ajánlja elsősorban a kiegészítőit, mert másnál kirívóan mutatna, csupán csak arról van szó, hogy az extra védelmet, amit a tokok képesek nyújtani, ők használják ki leginkább.

Nem véletlen, hogy ha valaki iPhone 7/7 Plus tok vásárláson töri a fejét, megkerülhetetlenné válik az UAG által kifejlesztett kiegészítők egyikén is elgondolkodni. A szabadalmaztatott ütésálló réteg, a puha karcolódás ellen védő belső, a vékony kivitel, és még a többi, számtalan plusz funkció magáért beszél. Ezek amellett, hogy hozzáadnak a telefon védelméhez, megőrzik annak legjobb, legimpozánsabb tulajdonságait, így egyértelműsítve, hogy egy ilyen tok beszerzése nem csupán ajánlott, sokkal inkább kötelező.

Mi a közös egy orvosban, egy ügyvédben és egy üzletemberben? Mi a közös egy orvosban, egy ügyvédben és egy üzletemberben?
2018. június 7.
Kétféle ember létezik, azok, akik napról napra váltogatják a mindenféle színű és formájú iPhone tokokat és azok, akik a munkájukból adódóan nem tehetik ezt meg. Ők azok, akiknek az elegáns, letisztult megjelenés kötelező, így az sem mindegy, milyen kiegészítőt használnak.
5 zseniális tok, amelyek a félmillió forintos iPhone X-nek nyújtanak megbízható védelmet 5 zseniális tok, amelyek a félmillió forintos iPhone X-nek nyújtanak megbízható védelmet
2017. szeptember 26.
Az Apple végre bemutatta az új iPhone-t, a gyönyörű iPhone X-et. Amennyiben előrendelést tervezel, semmiképp se felejts el ütésálló tokot is választani hozzá, hogy már az első naptól kezdve biztonságban legyen újdonsült okostelefonod, hiszen egy ilyen készülék bizony nem kis befektetés.
Mi case su case! - iPhone tokok, melyeket mi is használunk Mi case su case! - iPhone tokok, melyeket mi is használunk
2015. július 8.
Bizonyára sokak dilemmája meghatározni, készülékükhöz melyik kiegészítő passzol leginkább. Ezzel kapcsolatban szeretnénk saját tapasztalataink alapján bemutatni, csapatunk mi alapján választ iPhone kiegészítőket.