Új színben kapható az iPhone 7 – Megérkezett a PRODUCT RED!

2022.06.30 0 hozzászólás 3320 olvasás
Új színben kapható az iPhone 7 – Megérkezett a PRODUCT RED!

Az elmúlt hónapokban halhattál pár foszlány mondatot arról, hogy az Apple frissíteni szeretné az iPhone 7-es szériáját, és egy új színben tervezi megjelentetni azt. A mai nap lerántotta a leplet a gyártó az új színről! Itt az iPhone RED!

Meglehetősen szokatlan a cégtől, hogy egy telefonjának megjelenése után fél év évvel ilyen radikális lépéseket tesz, de volt rá oka. Habár az iPhone 7 szépen megy az eladási listákon, a tavaszi hónapok általánosan holt időszaknak számítanak a vásárlásokat tekintve.

Az erőteljes vörös szín eddig messze állt a kínált palettától, így valóban egy feltűnőbb újításról beszélhetünk. Gyanítjuk, hogy az Apple lépése bejön, hiszen a nem mindennapi, sőt szokatlan színnel operáló telefon iránt, már most nagy az érdeklődés.

Fontos megemlítetnünk, hogy az új szín ellenére, a készülék belső hardverezése semmit sem változott. Azaz pontosan ugyanazt tudja, mint az ezüst, kozmoszfekete, arany és fekete iPhone 7 és iPhone 7 Plus.

apple-product-red

Ezek mellett az Apple kampányt is indít az AIDS elleni küzdelemre, így, ha valaki ezt a típust vásárolja, támogatja a Product RED nevezetű alapot is. Egyébként ez az alap nem áll messze az Apple-től, egészen Steve Jobs munkásságáig visszamenően támogatta a cég a vállalatot. A honlapjuk szerint már több mint 130 millió dollárt sikerült adományozniuk, még az iPhone 7 RED előtt.

Az Apple már frissítette is az online boltját, ahol megvásárolható a termék 128 GB és 256 GB-os verzióban.