Ultravékony iPhone 11 tokok, amikben félteni sem fogod a telefonod

2022.06.21 0 hozzászólás 1055 olvasás
Ultravékony iPhone 11 tokok, amikben félteni sem fogod a telefonod

A tokok nem csak dísznek vannak, ezt te is biztosan tudod. De könnyű elcsábulni egy kevésbé masszív, karcsú darab láttán - ami ugyan remekül mutat a készüléken, de egy esés után pillanatok alatt megbánod a választást. A most következő kiegészítők viszont (legalább) két tulajdonságot rejtenek magukban, amit imádni fogsz; képesek megóvni a telefont és mindössze néhány milliméter pluszt adnak hozzá.

Ultra Hybrid iPhone 11 tok

Az Ultra Hybridet gyakorlatilag az átlátszó tokok örök címvédőjének is nevezhetjük - nem csak a vásárlók kedvence, de kollégáink nagy része is ezt használja, nem véletlenül. Karcsú, könnyű kialakítású, így egyáltalán nem zavaró a használatban és plusz súlyt sem ad hozzá a telefonhoz. Ráadásul a kristálytiszta átlátszó hátlapi rész tökéletesen megmutatja azt, ami az iPhone 11-et különlegessé teszi: a lenyűgöző, egyedi színt.

Ultra Hybrid iPhone 11 tok

A védelmet a sarkakba épített, légpárnaszerű „Air Cushion” technológia és a magabiztos fogást kölcsönző markolat is biztosítja. Sőt, a Spigen nem feledkezett meg az egyre magasabb számot magának tudó hátlapi kameráról sem, ekörül a tok megerősített védelmet kapott, hogy egy véletlen esés után ezzel se kelljen szervizbe menned.

A hab a tortán pedig, hogy az Ultra Hybridben még vezeték nélkül is töltheted a készüléket.

Máris rendelnél? Egyetlen kattintásra van tőled a lehetőség!

>> ULTRA HYBRID IPHONE 11 TOK

UAG Civilian iPhone 11 tok

Ha az UAG családból választasz társat a telefonodnak, akkor fel kell készülnöd, hogy gyakran szegeződnek majd rá a tekintetek. A gyártó híresen egyedi, formákban és mintázatban is különleges darabokkal látja el a rajongóit, amiknek nem csak a dizájnja, de a tudása is kiemelkedik az iPhone tokok közül.

UAG Civilian iPhone 11 tok

Nehéz katonai töréstesztek próbáját állta ki azért, hogy a legjobb ütésálló tokok közé kerüljön – így, ha a törések eddig gyakori vendégek voltak nálad, érdemes az UAG mellett döntened. A Civilian a gyártó egyik legvékonyabb darabja, ami emellett is ellenálló nem csak a sérülésekkel, hanem az intenzív használatból adódó nyúlásnak és szakadásnak is.

A karcsú kialakítást pedig garantáltnak veheted, hiszen az UAG tokjában is töltheted vezeték nélkül a telefonod, de még az Apple Pay használatát sem akadályozza.

Az UAG Civilian többféle színben is elérhető, ne várd meg, míg elfogy a kedvenced!

>> UAG CIVILIAN IPHONE 11 TOK

BMW Perforated Bőr iPhone 11 tok

A minimalista és az extravagáns tokok mellett a klasszikus darabokról sem feledkezhetünk meg. A BMW a rá jellemző precizitással tervezte meg bőr tokját, ami nem csak a márka rajongói, de az elegáns megjelenés kedvelőinek is belopja magát a szívébe.

BMW bőr iPhone 11 tok

A belül keményebb, a kisebb ütésekkel szemben is ellenálló és a kívül bársonyos érintésű, valódi bőr felület verhetetlen párost alkot. A stílus pedig az apróságokban is megmutatkozik; minden minta, finoman kidolgozott részlet és a presztízst sugárzó BMW márka logó is a tökéletes összhangot sugározza.

Persze a külső nem minden és ezt a gyártó is tudta a fejlesztés során. A BMW tokja hibátlanul passzol az iPhone 11-re, ezzel pedig a karcoknak és szennyeződéseknek sincs esélyük eljutni a hátlaphoz. Klasszikus darab, ami a mindennapi használat veszélyeinek is ellenáll.

Siess, a bőr tokból csak néhány darab elérhető, hamar elkapkodják!

>> BMW PERFORATED BŐR IPHONE 11 TOK

 

Még több iPhone 11 tokot találsz webshopunkon, kattints a teljes kínálatért!