Rendeld online a karácsonyi ajándékokat!

2016. december 16. -
Az év vége felé szokás szerint feltömörülnek a dolgok körülöttünk, feszesebb tempót kell diktálni a feladatokkal, és több váratlan meglepetéssel kell megbirkózni. Legtöbbször fáradtan érünk haza, amikor már kimozdulni sincs erőnk a lakásból. Az egyébként örömteli karácsonyi vásárlás ilyenkor sokkal inkább nyűgnek tűnik, amit minél gyorsabban le szeretnénk tudni. Online vásárlással elkerülheted az efféle fáradalmakat.
Rendeld online a karácsonyi ajándékokat!

Mivel már csak kevesebb, mint egy hét maradt karácsonyig,  így kimondhatjuk, valóban beértünk az ünnepi időszakba. Tudjuk, hogy ilyenkor leginkább már csak az év fáradalmainak kipihenésére vágysz, ezért igyekszünk neked segíteni átvészelni a legutolsó húzósabb időszakot. Előző cikkeinkben már írtunk tippeket arról, hogy milyen lehetséges ajándékokra találsz rá az üzletünkben:

Most abban szeretnénk segíteni, hogy hogyan tudnál a legkönnyebben hozzájutni a kiszemelt ajándékhoz, amit meg szeretnél vásárolni.

Kövesd végig az online vásárlás folyamatát az egyik legkedveltebb termékünkkel, az Ultra Hybrid iPhone 7-re kapható tokkal.

webshop_1

  • A kiválasztott termék oldalán a legfontosabb információkat, és képeket találod a kiegészítőről,  jobb oldalt pedig az árát láthatod.
  • Az ár alatt közvetlenül a "Válassz típust" mezőre kattintva választhatod ki, hogy pontosan milyen típusú kiegészítőt szeretnél választani, milyen eszközre. 
  • Példának a "Rose Gold" fantázianevű iPhone 7 tokot választottuk. A rendszer ilyenkor automatikusan jelzi, hogy megtalálható-e az a kiegészítő a raktárunkban. Ebben az esetben mind a két raktárunkban van, azaz a Bölcső utcaiban is, és a Mammutos üzletünkben is.

 

webshop_7

Ha olyan termékre esett a választásod, ami nincs közvetlenül a raktárunkban, nem kell aggódnod. Miután megkaptuk a vásárlási kérelmed, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, a további gyors intézkedés érdekében.

A "Kosárba teszem" gomb irányít át a következő oldalra, ahol a vásárlói kosarad láthatod. Ezen a helyen összesítve találod a kiválasztott termékeidet.

webshop_8 

  • Ha átnézted, és mindent rendben találtál, kattints a "Pénztárhoz" gombra.
  • Ezután pár személyes adatot kell megadnod, például a címed, hogy a futár hova szállítsa a terméket.
  • A következő pontnál az átvétel módját választhatod ki. Átvételre személyesen, illetve házhoz szállítás igénybevételével van lehetőséged.
  • A "Tovább"-ra kattintva fizetési módok közül válogathatsz: készpénzzel átvételkor, online bankkártyás fizetéssel, banki átutalással, de lehetőséged van akár banki átutalásra átvételkor is.
  • Ezen tovább haladva, már csak egyetlen egy teendőd van, megrendelni a terméket. 

Látod, ennyire egyszerű az egész. Nem csak időt, de rengeteg energiát is könnyen megspórolhatsz az online vásárlás lehetőségével, ráadásul mivel a raktáron lévő termékeket 1-3 nap alatt kiszállítjuk, így még nem késtél el semmivel.

Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon! :) 

Szakértői cikk: Így épül fel a telefonod - Az iPhone, és ami mögötte van Szakértői cikk: Így épül fel a telefonod - Az iPhone, és ami mögötte van
2017. július 17.
Szeretnénk egy kicsit közelebb hozni téged a telefonok világához. Szeretnénk, ha egy kicsit te is úgy látnád a készüléked, ahogy mi.
Újabb iOS frissítés, ami előtt kötelező biztonsági mentést készítened! Újabb iOS frissítés, ami előtt kötelező biztonsági mentést készítened!
2017. március 28.
Tegnaptól vált elérhetővé a legújabb iOS frissítés, immáron a 10.3-as verzió. Általánosságban az iOS köztes frissítései leginkább kisebb igazításoknak és optimalizálásnak mondhatóak, amelyek nem érintik túlzott módon a rendszer grafikus megjelenését, illetve funkcióit.
Kötelező kiegészítők az új iPhone mellé Kötelező kiegészítők az új iPhone mellé
2016. december 15.
Évente jelennek meg felmérések, hogy az adott karácsonyi időszaknak melyek voltak a slágertermékei. Ezekből évről-évre kiderül, hogy az iPhone ajándékozása karácsonykor az egyik legnagyobb népszerűségnek örvend.