BMW Signature Imprint Logo iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

11.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Te is a legellenállób kiegészítőt keresed a telefonodhoz, ráadásul imádod a BMW márkát? Akkor egy pillanatig se gondolkozz tovább, megtaláltad a tökéletes, ütésálló iPhone 8/7 tokot a számodra. A BMW eredeti bőr anyagból készítette el termékét, a tőle megszokott eleganciát bemutatva finom varrásokkal és a logóval kiegészítve.

Képzeld el, ahogy kiszállsz kedvenc autódból és minden szem rád szegeződik. Ugyanezt az érzést fogja átadni a BMW karcálló iPhone 8/7 tokod is. Ezen kívül, ez a stílusos és elegáns kiegészítő tökéletes védelmet is nyújt a készülékednek, óvja az ütésektől, a kosztól és a porszemektől is.

Ugye te sem szereted, amikor az ujjaid azonnal foltot hagynak, ami aztán ott éktelenkedik a telefon hátlapján? A gyártó erre is gondolt, a finom anyaghasználatnak köszönhetően az ujjlenyomatod sem fog meglátszódni ezen az iPhone 8/7 tokon. Ha ezt választod, páratlan megjelenésű autód egy kis része mindig ott lesz veled és mindenkinek egyértelművé teszi, kivel is van dolga.

  • Bőr anyaghasználat, finom varrások
  • Tiszta kivágások a kamera és a gombok számára
  • Ütésálló, karcálló kialakítás
  • Tökéletes illeszkedés
  • Kompatibilis: iPhone 8, iPhone 7