BodyGuardz Trainr Pro iPhone 8/7/6s/6 tok és karpánt iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6

8.990,- Ft
12.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Nem titkoltan a sport szerelmeseihez szólunk következő kiegészítővel. Valljuk be, az Apple az iPhone-t nem optimalizálta túlságosan a sportos életmódhoz. Futás közben a telefonod kiesik a zsebedből, ilyenkor a sarkai megkarcolódnak, de rosszabb esetben a kijelzője és hátlapja is betörhet, aminek költségét egészen biztosan nem szeretnéd kifizetni. De ha ki sem esik, a termelődő nedvességtől a készülék beázhat, amitől alaplapja zárlatos lesz, ez pedig még súlyosabb költségekbe kerülhet neked.

A fent említett problémákra nyújt megoldást a BodyGuradz sikerszériás terméke, a karpánttal is rendelkező, ütésálló iPhone 8 tok. Az univerzális kiegészítő a sportolók minden vágyát kielégíti. A dobozban találsz egy megbízható tudású karcálló iPhone 8 tokot, és egy hozzá csatolható karpántot, ami rendkívül kényelmes tartású, ráadásul pofonegyszerű a felhelyezése. A gyártó kifejezetten a sportos életmódra tervezte, anyagaiban rendkívül igényes, idővel sem nyúlik el, és magabiztosan tart.

Webshopunkon izgalmas kiegészítők várják a sport szerelmeseit. A Digitsole okos talpbetéte méri a sporttevékenységed, ezáltal eredményesebb sportolásra ösztönöz.

  • Tiszta polikarbonát hátlap, tökéletesen átlátszó iPhone 8 tok
  • Aktív életmódhoz ajánlott kiegészítő
  • Lengéscsillapító hatású, ha leejted a telefonod, nem fog fájni neki
  • Kényelmes tartás, futás közben jól tart
  • Kompatibilis: iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6