Digitsole Warm Series Smartphones

59.990,- Ft
Válassz típust!
36-37
38-39
40-41
42-43
46-47
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A Warm Series azért született, hogy a hidegebb reggeleken és esténken is kényelmesen sétálj az utcán, fuss a parkban, vagy ülj rá a motorodra és élvezd a szabadság megnyugtató érzését anélkül, hogy elterelné a figyelmed a lábadban érzett kellemetlen hideg.

A tudatos életmód egyik alapeleme, hogy az életed minden területével tisztában legyél, legyen az a kukád tartalmának szelektálása, az autód kipufogójából származó széndioxid mennyisége, vagy az egészségügyi állapotod, ami talán a legfontosabb alapja mindennek. A DigitSole az utóbbiban lehet számodra egy hatalmas segítség.

Az iOS-ra és Androidra egyaránt letölthető applikáción keresztül a talpbetéteket egyenként szabályozva, akár 50-50 °C-ig is melegítheted a kedved szerint, hogy biztosan ne fázzon a lábad.

Emellett a kiegészítőbe rejtett minőségi alkatrészeknek köszönhetően a talpbetét sokkal pontosabb adatokat képes mérni a lépéseid számáról, futásod gyorsaságáról, megtett utad hosszáról. Ezeket az adatokat beviszi a saját alkalmazásába, ahol elemzi őket, ezáltal széleskörű információhoz jutsz az egészségügyi állapotodról. A DigitSole alkalmazása edzés közben is éberen vizsgál téged, és tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogy lehetnél eredményesebb.