Evutec AERGO Ballistic iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

10.990,- Ft
Válassz típust!
Nylon Black + mágneses autóstartó
Nylon Grey
Nylon Red
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Erőteljes védelemmel rendelkező tokot két ok miatt nehéz gyártani. Egyrészt azok az anyagok, amelyek valóban kimagaslóan erős védelmet tudnának nyújtani, annyira tömörek, hogy nem engedik át magukon a Wi-Fi, Bluetooth és egyéb hálózati jeleket. Másrészt nehezek és kényelmetlenné teszik a készülék használatát.

Ebből a szempontból az Evutec AERGO Ballistic törésálló iPhone 8/7 tokja remek választásnak bizonyul. A tok készítése során figyeltek arra, hogy olyan nagy szilárdságú anyagokból épüljön fel, amelyek átengedik az említett jeleket.

Az ütésálló iPhone 8/7 tok külseje következtetni enged annak védelmi erejére. Hátlapja fémborítású, és görbített, amitől sokkal kényelmesebb a készüléket a kezedben tartanod. Mivel jobban illeszkedik a tenyeredbe, ezért nehezebben csúszik ki belőle.

Oldalai lekerekítettek, és a többrétegű felépítésének köszönhetően az ütődésekkor keletkező energiákat érezhetően könnyebben vezeti el a telefonodról. A tok számos jó tulajdonsága mellett kiemelendő a hátlapjába épített mágneses fedlap. Ennek a plusz rétegnek köszönhetően anélkül használhatod a készüléked autós tartókkal, hogy mágneses lapkákat ragasztanál rá. 

Mivel a tok a telefonod kijelzőjét nem fedi, így az a tokban is könnyedén karcolódhat, rosszabb esetben meg is törhet. Kötelező kiegészítőként ajánljuk az Evutec AERGO Ballistic mellé a legújabb generációs 4D üvegfóliát az iPhone kijelzőjére.

Most lehetőséged van az Evutec AERGO Ballistic ütésálló iPhone 8/7 tokját fekete színben is megszerezni! Ráadásul a csomag magában rejt egy csíptethető mágneses autós tartót is, mindezt csak 1000 forintos feláron! 

  • A tok pontos kivágásai és tökéletes illeszkedése mellett, a telefon oldalgombjai előtt is végighúzódik, ezáltal védve azokat a karcolódásoktól, horzsolódásoktól
  • Különleges, nagy szilárdságú anyagokból felépülő, melyek átengedik a különböző hálózati jeleket
  • Hátoldala fémborítású, és lekerekített, ami kényelmes, és nehezebben csúszik
  • Kompatibilis: iPhone 8/7