Ghostek Nautical iPhone X tok iPhone X

10.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Habár az iPhone X megkapta az IP68-as besorolást, ez koránt sem vízállóságot jelent. Mélyebb vízbe ejtve könnyedén beszökik a víz az apró réseken, a készülék elhasználódása során pedig elkopik a kijelző alatt található vízzáró réteg. Szinte kötelező egy vízálló iPhone X tokkal használni a készüléket, ha elkerülnéd a beázás jeleit, aminek korrekciója fájdalmas összegekbe kerülhet. Szerencsés esetben egy ultrahangos tisztítás megmenti a készüléket, de előfordulhat, hogy egyes alkatrészeit is cserélni kell!

A Ghostek tokja fiatalos és divatos, egységet teremt a funkcionalitásban és megjelenésben. Mindenkinek ajánljuk, aki értékként tekint a készülékére, és megvédené magát a komolyabb anyagi kiadásoktól. A Ghostek vízálló tokjának esetében a 360°-os védelem valóban teljes körű védelmet jelent, használatával a készüléket burokba rejtheted, ami mindennemű koszolódásnak, karcolódásnak ellenáll. Ennek ellenére attól sem kell tartanod, hogy nehezíti a telefon használatát, tökéletesen átengedi az érintést, sőt a legtöbb tokkal ellentétben a Face ID szenzort sem befolyásolja! Vízálló védelem, kompromisszumok nélkül!

  • Egyedi formatervezés, divatos megjelenés jellemzi
  • Tökéletesen átlátszó előlap, a kijelző nem lesz kevésbé érzékeny az érintésre
  • Használata nem gátol sem a fényképezésben, sem a Face ID funkció használatában
  • Tengerparti élményre vágysz? Szerezd be akár online a JBL vezeték nélküli vízálló hangszóróját!
  • Kompatibilis: iPhone X