Gmobi Multi-port USB-C Hub Smartphones, Tablets, Macbooks

14.990,- Ft
Válassz típust!
Ezüst
Szürke
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Te is unod, hogy a kevés port miatt választanod kell, melyik készülékedet csatlakoztatod a MacBook-odhoz? Egyszerűen túl kevés a hely mindennek? A Gmobi erre az idegesítő problémára ad megoldást, a Multi-port USB-C Hub megsokszorozza a lehetőségeidet.

A kiegészítő használatával megduplázhatod az USB 3.0 bemenetek számát MacBookon, ez kiegészül még többek között 2 memóriakártya (SDHC és micro SDHC) olvasóval, valamint egy USB-C porttal is. Ezzel a könnyű, kompakt méretben kialakított termékkel meglepően sok alternatívához juthatsz hozzá, ami ezenfelül még a Macbook-od (laptopod) elegáns megjelenését sem fogja megtörni.

A gyorsaság miatt sem kell aggódnod, a 2 USB 3.0 port például egészen 5GB sebességig is képes elérni. Extra jó hír, hogy a Gmobi Multi-port USB-C Hub tartós, eloxált alumíniumból épül fel, ami éveken át védi a korróziótól. Csak egyszer kell beruháznod erre a kiegészítőre és hosszú ideig élvezheted az előnyeit.

  • Tartós, eloxált alumínium anyaghasználat
  • Könnyű, kompakt kialakítás
  • Egyszerre több készülék is csatlakoztatható
  • Bemenetek:

2 USB 3.0 (5GB/s sebességig)

1 USB-C (akár 4K minőségű videót is képes kezelni)

1 SDHC kártya

1 micro SDHC kártya