Ascend P6 akkumulátor csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Huawei Ascend P6 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék kizárólag hálózatra vagy számítógépre csatlakoztatva üzemel, amennyiben leválasztjuk, a telefon kikapcsol. További hibajel lehet, ha a készülék 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul vagy kikapcsol. Ha ezen hibák bármelyikét tapasztaljuk, Huawei Ascend P6 készülékünk akkumulátor cseréje megoldhatja a problémát.

A cserélendő Huawei Ascend P6 akkumulátor

A 2013. június 18-án bemutatott Huawei Ascend P6 akkumulátora egy 2000 mAh-ás alkatrész, mely 315 órányi készenléti, valamint 14 órányi beszélgetési időt ígér tulajdonosai számára. Ez a teljesítmény a megjelenés évében a legmagasabbak között tetszelgett és napjainkban sem jellemző az ennél magasabb töltéstároló képességű akkumulátor.

Az okostelefonok esetében normálisnak mondható, ha idővel a készülék akkumulátorának teljesítménye csökken. Nem kívétel ezalúl a Huawei Ascend P6 akkumulátora sem. Adott id elteltével (általában 1,5-2 év) a gyors lemerülések miatt használhatatlanná válik a készülék. Ilyen esetekben válik szükségessé a Huawei Ascend P6 akkumulátor cseréje. Ha a telefon fél napot sem bír ki anélkül, hogy töltenünk kelljen, vagy 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul, kikapcsol, illetve ha csak töltőre dugva kapcsol be, vagy a töltőről lecsatlakoztatva azonnal kikapcsol. A Huawei Ascend P6 akkumulátor cseréje: kb. 15 perc, a folyamat a szervizünkben megvárható.

A szerelés menete

A Huawei Ascend P6 akkumulátor cseréjének menete a következő: elsősorban a készülék SIM kártya olvasóját távolítjuk el, majd lecsavarozzuk a telefon hátlapját. Ezt követően a 9 biztonsági rögzítő csavar megfelelő sorrendben történő kicsavarása következik. Majd óvatosan lecsatlakoztatjuk az alaplapról az antenna kábeleket, a kijelző- és a fülhallgató csatlakozókat és a Micro-USB csatlakozóját. Ezek után kiemeljük a Huawei Ascend P6 akkumulátorát.

Pro-tipp

  • Ne bízzunk meg a különböző helyekről származó utángyártott akkumulátorokban, hiszen ezek minősége már cseppet sem annyira megnyerő, mint az ára.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10