Huawei P20 Lite csengő hangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Folyton lemaradsz a hívásokról, mert nem szól a telefonod vagy már többször elaludtál az ébresztő hiánya miatt? Ne bosszankodj rajta, inkább hozd be a készüléked csengő hangszóró cserére, szerviz technikus kollégáink megszabadítanak a gondodtól.

A Huawei P20 Lite csengő hangszóró meghibásodásának jelei

  • Ha a hangszóróba szennyeződés kerül, az akadályozhatja az alkatrész hibátlan működését. Ilyenkor elég, ha egy óvatos tisztítást végzünk rajta.
  • Komolyabb ütődés – például esés - hatására megsérülhet a csengő hangszóró és működésképtelenné válhat. Ebben az esetben mindenképp cserélni kell az alkatrészt.
  • Próbáld ki, hogy fülhallgatóval normálisan szól-e a készüléked. Ha így sem, akkor nem a hangszóró hibája áll a probléma hátterében.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Minden esetben vadiúj, 100%-ban sérülésmentes alkatrésszel dolgozunk – amit a saját készülékünkbe is szívesen beépítenénk – a P20 Lite csengő hangszóróval sem lesz ez másképp. A csere után nem kell többet remegő kézzel telefonálnod, mert már 20 nem fogadott hívás jött édesanyádtól és elkésni sem fogsz a találkozókról az ébresztő némasága miatt.

Miért válasszalak titeket?

  • Csakis megbízható beszállítókkal dolgozunk, akik válogatott alkatrészekkel segítenek feltölteni óriási raktárkészletünket.
  • Ha nem várt meghibásodást észlelünk, értesítünk róla és ha kéred, elvégezzük a szükséges javítást.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10