Nexus 5 akkumulátor csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Amennyiben LG Nexus 5 készülékünk kizárólag hálózati adapterre vagy USB kábelen keresztül számítógépre csatlakoztatva üzemel, az akkumulátor meghibásodására gyanakodhatunk. Az LG Nexus 5 akkumulátor további hibajelei: a készülék csak 10-30% töltöttség felvételére képes, illetve ezen a töltöttségi szinten kikapcsol, újraindul. 

Az LG Nexus 5 rendelkezésre állás ideje kissé elmarad vetélytársaiétól, köszönhetően többek között a 2300 mAh kapacitású LG Nexus 5 akkumulátornak. Ez persze nem azt jelenti, hogy a készülék ne bírná az oksotelefonok esetében megszokott átlag egy napos töltés nélküli működést, illetve ahogyan korábban már írtunk róla, a töltéstároló képesség sem feltétlenül mondd el mindent egykészülék üzemidejéről.

A cserélendő LG  Nexus 5

A hivatalos adatok szerint az LG Nexus 5 akkumulátora egy feltöltéssel 17 órányi beszélgetést biztosít, 8,5 órányi Wi-Fi csatlakozással való, illetve 7 órányi LTE internetezést garantál. Ezek az adatok persze a valóságban eltérhetnek a gyártó által megadott paraméterektől, de ha a megszokott üzemidő drasztikus csökkenését tapasztaljuk, esetleg készülékünk már kizárólag hálózati adapterre kapcsolva üzemel, érdemes szervizhez fordulnunk az LG  Nexus 5 akkumulátor cseréje érdekében.

A szerelés menete

Miután óvatosan lepattintottuk az LG Nexus 5 hátlapját, ezt követően pedig az LG Nexus 5 hátlapi biztonsági keretét távolítjuk el. Ezt követően az LG Nexus 5 akkumulátort óvatosan kipattintjuk a készülék házából és máris behelyezhetjük az új alkatrészt. Bármennyire is egyszerű a folyamat, azok akik nem rendelkeznek szervizes tapasztalattal, inkább kérjenek szakavatott segítséget. Szervizünkben az LG Nexus 5 akkumulátorát 10 perc alatt kicseréljük, a folyamat a helyszínen megvárható, munkánkra pedig garanciát vállalunk.

Pro tipp

  • Ne vásároljunk feltűnően olcsó LG Nexus 5 akkumulátorokat különböző, ellenőrizetlen forrásokból, ezek ugyanis működésük során csalódást kelthetnek, illetve rosszabb esetben deformálódhatnak, felrobbanhatnak készülékünkben.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10