Mike Galeli MARC iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

13.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha kedveled az elegáns megjelenést és közben egy praktikus kiegészítőre vágysz, ne is keress tovább! Ez a karcálló iPhone 8/7 tok kézzel, valódi bőrből készült, a márkára jellemző kifinomult megjelenést sugároz, de emellett még a hasznodra is válik.

A kiegészítő mágnessel záródik, így nem kell azon agyalnod, hogy megfelelően kapcsoltad-e össze, nehogy kiessen belőle útközben a mobilod. A pontos illeszkedést a termék belsejébe épített keret is biztosítja, plusz pont pedig, hogy még támaszték is bele lett építve. Vagyis bárhol tudsz filmet, videót nézni anélkül, hogy kényelmetlenné válna és leszakadna a karod az iPhone tartása közben.

Unod már, hogy a kulcsaid mellett még a pénztárcád is húzza a zsebed? Akkor örülni fogsz, mert a MARC tok belsejében a bankkártyádnak is van hely, így legalább egy nehezéktől akár meg is szabadulhatsz.

  • Kézzel készített, valódi bőr anyaghasználat
  • Praktikus kialakítás, külön hely a bankkártyának
  • Beépített támaszték
  • Kompatibilis: iPhone 8, iPhone 7