Galaxy A3 (2016) bekapcsoló szalagkábel csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha azt veszed észre, hogy Galaxy A3 telefonod bekapcsológombja egyszer csak nem reagál, akárhogy nyomod, esélyes, hogy a szalagkábel hibája okozza. A készülék ilyenkor nem érzi, hogy nyomod a gombot, ami nyilván kellemetlen, a napi használatot teszi rendkívül nehézkessé – ilyenkor mindenképp cserére van szükség, amit fél-egy nap alatt (a ragasztott konstrukció miatt) mi el is végzünk.

A Samsung Galaxy A3 (2016) bekapcsoló szalagkábel meghibásodásának jelei

  • Hiába nyomod a bekapcsoló gombot, nem reagál – pedig a telefonnak semmi baja, használni ugyanúgy tudod.
  • A szalagkábel extrém mechanikai sérülésnél roncsolódhat - szakad vagy sérül, s ilyenkor a telefon nem érzékeli a gombot, ami minden egyes elővételnél frusztráló lehet.
  • Zárlatos is lehet persze, ha nedvesség éri, beázik. Ha a telefonod vízzel való érintkezés után nem reagál a gombra, a kábel lehet a ludas.
  • Normál használat mellett a szalagkábel nehezen sérül, az is megeshet, hogy egyszerűen a gombbal van a gond. Szakembereink ezt pár perc alatt megállapítják.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A kábel cseréjét jól képzett és sokat tapasztalt kollégáink rutinosan megoldják: a hátlapot eltávolítva kiszereljük, majd gyári minőségű Samsung Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábellel pótoljuk. A ragasztás miatt fél-egy nap alatt készülünk el, utána pedig gond nélkül használhatod majd a telefont, akár ha új volna: többé nem ér majd olyan kellemetlen meglepetés, hogy egyszer csak nem tudod be vagy éppen kikapcsolni a telefont, ahogy újraindítani sem szükség esetén, csak a beállítások segítségével, hosszabban és bonyolultabban.

Miért válasszalak titeket?

  • A kollégák naponta találkoznak hasonló hibával, azt is percek alatt megmondják, a gomb vagy a kábel a hibás, és fél-egy napon belül el is végzik a cserét, minimális szereléssel.
  • Természetesen csere után mindig tesztelünk, csak akkor kapod vissza a telefont, ha garantálni tudjuk a sikeres cserét.
  • Fontos tudnod azt is, hogy nálunk gyári minőségű alkatrészt kapsz, ami a jövőbeni meghibásodás esélyét mikroszkopikusra csökkenti.
  • Elmondjuk, pontosan mi okozhatta a hibát, és azt is, hogyan kerülheted ezt el a jövőben - és egy jó kávéra is a vendégünk vagy.
  • Szerviznehézségi szint: