Galaxy A5 (2017) akkumulátor csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A telefon mindig a legrosszabbkor merül le. Vagy egy fontos hívás során, vagy épp egy játék közben, amikor saját rekordodat döntenéd meg. Ha naponta többször is lemerül, megérett egy akkumulátor cserére. Szervizterheltségtől függően, helyben elvégezzük a munkafolyamatot.

A Galaxy A5 (2017) akkumulátor meghibásodásának jelei

  • ­Nincs idegesítőbb probléma az akkumulátor meghibásodásánál. A töltőkábelt mindenhova magaddal kell vinni, hívások alatt is több százalékot merül, egy Youtube videót pedig kizárt, hogy végig tudj rajta nézni.
  • Érdemes ellenőrizned a töltőkábelt és adaptert is. Mivel szinte mindennapi használatban vannak, legjobb esetben is egy év után elfárad az anyaguk és eltörnek, elszakadnak a kábelek.
  • Ez az akkumulátorra is igaz. Körülbelül 500 feltöltési ciklus után mondja fel a szolgálatot végleg. Ekkor púposodhat, ami további problémákkal járhat.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A Galaxy A5 (2017) készülékbe épített akkumulátor 3000 mAh órát számol. Természetesen ugyanekkora óraszámmal rendelkező alkatrészt építünk a telefonba. A csere után a készülék ismét tökéletes üzemidővel rendelkezik, használattól függően, egy napon keresztül ki kell bírnia.

Miért válasszalak titeket?

  • A Samsung telefonok szerelése nem gyerekjáték. Régen elég volt a telefonok hátlapját lepattintani, majd egyszerű mozdulattal cserélni az akkumulátort. Sajnos ez már egyáltalán nem így van. A szervizelés szaktudást és tapasztalatot igényel.
  • Raktárkészleteink Galaxy A5 (2017) akkumulátorból feltöltöttek. A szerviz során tesztelünk, észrevesszük a legapróbb hibákat is.
  • Tökéletesen új akkumulátort ültetünk a régi helyére, így nem adja fel a szolgálatot 3-4 hónap használat után sem.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10