Érkezik az új, kedvező árú LG K széria!

2016. január 19. -
Az LG K széria egy újonnan piacra kerülő okostelefon modell, mely inkább a középső árfekvésben kívánja felvenni a versenyt vetélytársaival. A cégnek korábban már voltak ilyen elképzelései és az akkori L széria egészen szép eladási számokat produkált. Kíváncsian várjuk, mire lesz képes az LG K10 és K7!
Érkezik az új, kedvező árú LG K széria!

Az LG január első hetében mutatta be legújabb K jelzésű okostelefon szériáját, amely a korábbi L széria utódmodelljeként funkcionál majd. Az új formavilágot és az LG-től megszokott csúcskategóriás kameratechnológiát egybevetve joggal gondolhatjuk, hogy a cég ezen termékével a fiatalabb generációkat veszi célba. Az LG okostelefonokra ez egyébként is jellemző. A széria első két képviselője a K10 és a K7.

Az LG K10 5.3 colos, HD felbontású (720) kijelzővel rendelkezik, akkumulátora pedig egy 2.300 mAh tápegység, gyári operációsrendszere pedig az Android 5.1 Lollipop. A készüléket háromféle színben: fehér, indigó és arany kivitelben vásárolhatják meg az érdeklődők. A további specifikációk pedig nagyban függnek majd attól, hogy mely régióban vásárolod meg a készüléket, gondolunk itt többek között az LTE és a 3G kapacitás közti alapvető különbségekre, mely nem a gyártótól, sokkal inkább a mobilszolgáltatótól függ.

lg_k10

Az LTE-képes LG K10 13MP-es hátlapi kamerával érkezik a boltokba, míg a 3G-s csupán 8MP-lel büszkélkedhet majd. Az előlapi kamera kapacitása pedig a fentiek alapján 8MP és 5MP lehet. RAM tekintetében szintén választás kérdése, hogy milyen készüléket kapunk, ugyanis a gyártó az 1GB, a 1.5GB és a 2GB belsőmemóriával rendelkező készülékeknek szavazott bizalmat, melyeket 8GB, valamint 16GB-os memóriakártyákkal bővíthetünk.

CPU tekintetében a következő választási lehetőségeket biztosítja számunkra az LG: LTE K10 – 1.2 GHz, 1.3 Ghz quad-core és 1.14Ghz octa-core, valamint 3G K10 – 1.3 GHz quad-core processzor.

Az LG K7 pedig egy 5 colos, 854x480-as kijelzővel érkezik meg az üzletek polcaira, akkumulátora pedig egy 2.125 mAh alkatrész lesz. A gyarkan selfie-zők pedig egy 5MP-es előlapi kamera segítségével dokumentálhatják mindennapjaikat. A K7 szintén az 5.1-es Android Lollipoppal fut majd, minden egyéb specifikáció pedig, - a K10-hez hasonlóan – attól függ majd, hogy LTE vagy 3G változatot vásárolunk a készülékből.

Az LTE-képes K7 1.1 GHz quad-core CPU-val, a 3G-s pedig egy 1.3 GHz quad core processzorral üzemel majd. A hátlapi kamera 5MP-es verziója kerül a 3G verzióba, az LTE változat pedig egy 8MP-es alkatrészt kap. RAM tekintetében 1.5GB és 1GB beépített memóriára, valamint 8GB és 16GB bővítési lehetőségre számíthatnak a leendő tulajdonosok.

lg_k7

Az LTE modellt kizárólag az ún. „Titan” színárnyalatban vásárolhatjuk meg, a 3G verzió pedig elérhető lesz fehér, fekete és arany kiadásban is.

A K10 és a K7 is az LG glossy pebble (fényes kavics) dizájnt követve készül majd. Azok számára, akiknek ismeretlen a kifejezés összegezzük, mit is jelent ez pontosan az LG szavaival élve: „stílusos külsőt, ívelt, modern elemekkel egészítve ki a fiatalabb közönség ízlésvilágát megcélozva.”

Melyik Androidos mobilnak a legjobb a kamerája? Melyik Androidos mobilnak a legjobb a kamerája?
2017. február 14.
Az alábbiakban összevetünk három Android készüléket, hogy kiderítsük, melyik a legjobb választás, ha számodra a fotózás a legfontosabb funkció egy okostelefonon.
Ki mondta, hogy a tanulás unalmas? - Egy szelet tudomány Apple és Android eszközökre. Ki mondta, hogy a tanulás unalmas? - Egy szelet tudomány Apple és Android eszközökre.
2016. február 18.
Mára már mindnyájan hozzászoktunk ahhoz, hogy az okostelefonjainkat kvázi bármire fel tudjuk használni. Ha úgy akarjuk egy szempillantás alatt változik át mondjuk zseblámpából videokamerává és fordítva.
Három különböző méretben érkezik a Samsung Galaxy S7 Három különböző méretben érkezik a Samsung Galaxy S7
2016. január 6.
A Samsung már nem elégszik meg azzal, hogy minden készüléktípust két méretben adnak ki - az általános szokásoknak megfelelően, - idén a cég úgy döntött, három különböző méretben, három különböző megnevezéssel bocsátják piacra a Samsung Galaxy S7 készülékeket. Az alábbi bejegyzésünkben ezzel, valamint a Samsung piaci statisztikáival foglalkozunk.