Galaxy A7 (2016) kijelző csere 49.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Készüléked kijelzője megrepedt vagy annyira összetört, hogy már használni sem tudod? Kollégáink az alkatrész cseréjével 1 nap alatt megoldják a problémád és újra tökéletes állapotban használhatod a telefonod.

A Galaxy A7 (2016) kijelző meghibásodásának jelei

  • Ha a kijelződ érintésre nem reagál és nincs valamilyen szoftveres hiba a háttérben, akkor valószínűleg sérült a touch felülete. Ezt a hibát a csere tudja megoldani.
  • LCD kijelződ karcolódhat, ezt is érdemes azelőtt orvosolni egy cserével, hogy komolyabb károk keletkeznének a készülékedben.
  • Ha telefonod leejted és nem védi egy erős, ütésálló tok, nagy valószínűséggel komoly töréseket fog elszenvedni. Ezen is csak a kijelző csere segíthet.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, ez azt jelenti, hogy az új kijelző pontosan olyan tökéletesen fog funkcionálni, mint az eredeti a meghibásodás előtt. A javítás után ismét remekül fog működni a telefonod és gond nélkül tudod használni az érintő felületet is rajta.

Miért válasszalak titeket?

  • A Galaxy modellek javítása könnyűnek tűnhet, de valójában igen kényes munkafolyamat. A ragasztott konstrukció miatt a kijelző csere komoly odafigyelést és precizitást igényel.
  • Kollégáink napról napra képzik magukat annak érdekében, hogy minden javított készülék tökéletes állapotban kerüljön vissza a tulajdonosához.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10