Galaxy S6 mikrofon csere 12.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S6 mikrofon cseréje abban az esetben javasolt, ha telefonhívás során nem hall téged a beszélgetőpartnered. Szervizünkben rövid időn belül javítjuk a hibás alkatrészt.

A cserélendő Galaxy S6 mikrofon

A Galaxy S6 mikrofon meghibásodásának több oka is lehetséges. Az első, és talán a legszerencsésebb, ha csupán beporosodott a használat alatt. Ilyenkor az alkatrész cseréje nélkül, egy alapos tisztítással orvosolni tudjuk a problémát.

Ha leesett a telefon, erősebben odaverődött egy keményebb tárgyhoz, meglehet, hogy a mikrofon elmozdult a helyéről, eltört, illetve a szalagkábele szakadt el. A hibát megvizsgáljuk, majd tünetmentesítjük a készüléket.

A Galaxy S6 mikrofon csere menete

A Samsung Galaxy S6 hátlapját felmelegítjük, majd pengetőkkel lepattintjuk a középkeretről. Mivel a belső alkatrészeket a kijelzőhöz rögzítve építették, így ezzel még nem kerültünk közvetlenül a mikrofonhoz.

Kicsavarozzuk a középkeretet rögzítő csavarokat, az NFC kártyát óvatosan elválasztjuk az akkumulátortól, majd finom mozdulatokkal kinyomjuk a kijelzőt. Ezután férhetünk hozzá a mikrofonhoz, és cserélhetjük egy újra.

Pro tipp

  • Próbálkozz headset segítségével telefonálni. Ezzel tesztelheted, hogy valóban a mikrofonod a rossz-e, nem pedig a térerő gyenge.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10