Galaxy S7 Edge jack csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a készülékre csatlakoztatott fülhallgatón keresztül nem hallható az elindított audio vagy médiafájl, akkor egy tisztítás vagy a Galaxy S7 Edge fülhallgató jack csatlakozó csere oldhatja meg a problémát.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 Edge jack csatlakozó

A jack csatlakozó a Samsung Galaxy S7 Edge egyik nyitott része, ezáltal könnyedén kerülhet bele nedvesség vagy szennyeződés. Nedvesség hatására a csatlakozón belül oxidációs folyamatok léphetnek fel, amik meggátolják a fülhallgató és az aljzat közötti kapcsolat létrejöttét. Ezen kívül különböző szennyeződések is feltapadhatnak az érzékelőkre, amik szintén megakadályozhatják a fülhallgató érzékelését. Beázás esetén érdemes egy ultrahangos tisztítást elvégezni a készüléken, szennyeződés esetén pedig egy alapos tisztítás orvosolhatja a problémát. Ha ezek közül egyik sem válik be, akkor ki kell cserélni az Galaxy S7 Edge fülhallgató jack csatlakozót.

Samsung Galaxy S7 Edge jack csatlakozó csere menete

Elsőként a Galax S7 Edge hátlapját kell eltávolítani, amit a gyárban speciális ragasztóval rögzítettek a fém kerethez. Egy hőfúvó pisztollyal való melegítés után tapadókoronggal és vékony műanyag szerszámmal óvatosan eltávolítható a Galaxy S7 Edge hátlapja. Ezt követően a telefon alsó részén lévő hangszóró modul kiszerelése után férünk hozzá a Galaxy S7 Edge fülhallgató jack csatlakozójához. Miután a hibás darabot kiszereltük és bekerült helyére az új, gyári Samsung Galaxy S7 Edge jack csatlakozó, megkezdődhet az összeszerelés. Az új ragasztás megszilárdulása miatt a szervizelési idő kb. 2-3 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Ha a fülhallgatón keresztül nem hallhatóak a médiatartalmak hanganyagai, akkor legelőször győződj meg arról, hogy megfelelő-e a hangerő szintje
  • Érdemes ellenőrizni, hogy szennyeződés mentes e az aljzat.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10