Galaxy S7 előlapi kamera csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Amennyiben a Galaxy S7 előlapi kamerájával készített képek homályosak, életlenek, esetleg fekete foltokat vélsz felfedezni rajtuk, akkor valószínű, hogy ki kell cserélni a Galaxy S7 előlapi kameráját.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 előlapi kamera

Az 5 megapixeles előlapi kamera meghibásodását gyakran a telefonra ható nagyobb fizikai hatások idézik elő. A telefon leejtésekor vagy esetleges rátaposásakor előfordulhat az előlapi kamera meghibásodása, de akár beázás is okozhatja a problémát.

Ha a Galaxy S7 előlapi kamerájával készített képek életlenek, foltosak, akkor érdemes ellenőrizni a kamera területének tisztaságát, ha ezek után is rossz képeket készít, akkor viszont a Galaxy S7 előlapi kamerájának cseréje oldhatja meg a problémát.

Samsung Galaxy S7 előlapi kamera cseréjének folyamata

Az előlapi kamera cseréjéhez el kell távolítani az S7 hátlapját, melyet a gyártás során a telefon keretéhez rögzítettek egy speciális ragasztóval. Ezt követően a vezeték nélküli töltő modul, az antennamodul és a hangszóró modul kiszerelése után férünk hozzá a Galaxy S7 belső alkatrészeihez. Elővigyázatosságból az akkumulátor szalagkábelének szétcsatlakoztatása után kezdődhet az előlapi kamera szétcsatlakoztatása és kiszerelése, majd pedig az új 5 megapixeles, előlapi kamera beszerelése és csatlakoztatása, ezt követően megkezdődhet a Galaxy S7 szervizelésének utolsó fázisa, az összeszerelés.

Pro tipp:

  • Előfordulhat, hogy az előlapi kamera felülete szennyeződött és ez okozza a homályos, életlen, rossz minőségű képek, ezért érdemes ellenőrizni a kamera tisztaságát.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10