Galaxy S7 kijelző keret csere 39.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a Galaxy S7 kijelző kerete karcos, kopott, kisebb leejtésektől helyenként behorpadt vagy olyan nagymértékben sérült a készülék, hogy a keret meghajlott, akkor érdemes mielőbb elvégezni a Samsung Galaxy S7 kijelző keret cserét.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 kijelző keret

A Galaxy S7 kijelző kerete a „Gorilla Glass” üveglapnak köszönhetően masszív és strapabíró, a szépen lekerekített élek jó megjelenést kölcsönöznek a készüléknek, emellett pedig a kijelző szélén lévő pixelek is érzékelik az érintést. Az idő elteltével, viszont a használatából adódóan a kijelző keret is karcolódhat, kophat, egy-egy leejtéskor behorpadhat, így romolhat a készülék esztétikai megjelenése. Extrém esetben (pl.: ha valaki véletlenül ráül vagy rálép a telefonra), akkor előfordul, hogy a kijelző keret meghajlik, ami akár a kijelző megrongálódásához is vezethet.

Tehát, ha már unod, hogy karcos, behorpadt, pókhálós, a kijelző keret vagy extrém fizikai hatás érte és meghajlott, akkor javasoljuk a Galaxy S7 kijelző keret mielőbbi cseréjét.

Samung Galaxy S7 kijelző keret csere menete

A gyárban a Galaxy S7 kijelző keretéhez ragasztó segítségével erősítették hozzá az érintőlapot és az LCD kijelzőt, így a sérült alkatrész cseréjéhez ki kell szerelni a teljes kijelzőt is, amihez legelőször a készülék hátlapját kell eltávolítani. Miután egy hőfúvó pisztoly, egy tapadókorong és egy vékony pengető segítségével óvatosan és szakszerűen leválasztottuk a hátlapot a középkeretről, kiszereljük az antennamodult, a vezeték nélküli töltő modult és a hangszóró modult. Ezt követően az alaplap, az összes csatlakozó leválasztása után szerelhető ki, ezután pedig az akkumulátor kiszerelése következik. Mivel a kijelző keretet, a hátlaphoz hasonlóan speciális ragasztóval erősítették a kerethez, ezért ezt az alkatrészt is felmelegítés után tudjuk óvatosan eltávolítani. Ha a kijelző és az érintőlap sértetlen, és kifogástalanul működik, akkor leválasztjuk őket a sérült kijelző keretről. Ezután a szervizelés végső fázisában az új, gyári Samsung Galaxy S7 kijelző keret és az LCD-érintőlap összeragasztása után kezdődhet a készülék összeszerelése és ragasztása, aminek a száradási ideje kb. 2-3 órát vesz igénybe, így a teljes szervizelési idő kb. 3-4 óra.

Pro tipp:

  • Kijelző védő fólia alkalmazásával elkerülhetjük a kijelzőt védő üveglap karcolódását, felületi sérülését.
  • Szerviznehézségi szint: