Galaxy S8 Plus mikrofon csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Telefonbeszélgetés során a készülékbe épített mikrofon veszi fel a hangod és továbbítja a beszélgetőpartnerednek. Ha recsegve, tompán, esetleg egyáltalán nem hall, egyértelműen ezzel az alkatrésszel van probléma.

A cserélendő Galaxy S8 Plus mikrofon

Ellenőrizd a telefonod, mielőtt erre a hibára gyanakodnál. Egyrészt előfordulhat, hogy a hálózati kapcsolatod nem megfelelő, és emiatt zavaros a hangod, de az is lehetséges, hogy a beszélgetőpartnered beszédhangszórója hibásodott meg.

Ha egy fülhallgatót csatlakoztatsz a készülékedhez, és azzal tökéletesen hallja a beszélgetőpartnered a hangod, akkor valóban ez az alkatrész hibásodott meg.  

A Galaxy S8 Plus mikrofon csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket, majd megolvasztjuk a hátlapot rögzítő ragasztót. Ha kellőképpen megolvadt, egy vékony tárgy segítségével elválasztjuk a keretről, és erősebb mozdulatokkal elemeljük attól.

Az akkumulátor és alaplap felett található egy kétrészes fedőpanel, amit csavar tart a helyén. Ezeket a csavarokat kicsavarjuk, majd a paneleket kiemeljük. Az akkumulátort felmelegítjük és kiemeljük. Az alaplapi csatlakozókat flexeket, szintén lecsatlakoztatjuk, a csavarokat szintén kicsavarjuk, végül kiemeljük az alaplapot.

Innentől elérhetővé válik a meghibásodott alkatrész, ami újra cserélünk. Összeszerelés után leteszteljük a készüléket

Pro tipp

  • Ha fülhallgatón keresztül nem sikerül a telefonhívás, nem probléma, üzletünkben remek minőségű Samsung fülhallgatókat vásárolhatsz.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10