Wallet Book Drop Safe iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

21.990,- Ft
Válassz típust!
Cognac
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Abban a korban élünk, amikor a telefonunk már legalább annyira a személyes tárgyaink közé tartozik, mint az irataink. Elvesztése, törése nem csak anyagi károkat okoz, pótlása rengeteg időt és energiát vesz igénybe, nem beszélve arról a rengeteg emléket őrző iratról, képről és videóról, ami a készüléken található.

Érdemes precíz és gondoskodó védelemmel ellátni, amire a Sena pénztárca alakú valódi bőr iPhone 7 tokja ideális választás. A legtöbb tokkal ellentétben a Wallet Book a készülék hátlapját és előlapját is takarja. Hogy mit jelent ez? Hosszabb használat alatt sem várható a készülék karcolódása, így nem veszít az értékéből. Csak egy gyors sétára mennél ki az utcára? Nem kell a vaskos és nehéz pénztárcát a zsebedbe rejtened, hiszen a Sena tokjába minden fontos iratot elrejthetsz! Hátlapi hajtásának köszönhetően pedig oldalra döntheted benne a készüléket, így sokkal nagyobb élvezetet nyújt a telefon tartalmának böngészésére.

  • Valódi bőr iPhone 8/7 tok
  • Elegáns kivitel, bármilyen alkalomkor megállja a helyét
  • A telefon mellé három személyes iratot és készpénzt is elrejthetsz
  • Használata nem csak biztonságot, de kényelmet is nyújt
  • Kompatibilis: iPhone 8/7