Shoulderpod R2 The Pocket Rig Smartphones

25.990,- Ft
Válassz típust!
R2
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Számos példa bizonyítja, hogy a nagyobb tudású okostelefonokkal már-már fényképezőgépeket megszégyenítő képeket és videókat lehet készíteni. A technikai háttér tehát adott, például egy remek timelapse videó készítéséhez. Azonban a készülékekbe épített rezgéscsillapító sajnos nem elég arra, hogy a kezedben tartott telefonod rezgését teljesen kiszűrje. Ha valóban tökéletes felvételeket szeretnél készíteni, akárcsak egy fényképezőgépnek, a telefonodnak is szüksége van egy tartóra, ami biztos fogást eredményez.

A Shouldprod R2 The Pocket Rig összeépítése egyáltalán nem bonyolult folyamat. A csomag tartalmazza a fa aljzatot, aminek a fogása kétség kívül kényelmes, az arra csavarozható gumírozott felületű és változtatható méretű telefontartót, egy csuklópántot és egy további tartó alkatrészt, melynek szerepe a használat során kibővül.

A telefontartó állíthatóságának köszönhetően bármilyen okostelefonnal kompatibilis, ráadásul nem állít korlátot annak sem, ha a készüléket tokban szeretnéd használni. A hozzá csatakoztatható második tartóra újabb kiegészítőket helyezhetsz, amelyekkel tovább bővítheted a kamerád tudását. Lehet szó mikrofonról, erősebb fényforrásról, de akár külső akkumulátorról is.