Liquid Crystal iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

7.990,- Ft
Válassz típust!
Crystal Clear
Matt Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha azt szeretnéd, hogy telefonod eredeti szépségét semmi ne takarja el, mégis elvárod, hogy ne érjék sérülések, ez lesz a Te kiegészítőd! Vidd magaddal baráti találkozókra vagy elegáns vacsorákra, a telefonod tökéletesen fog passzolni minden eseményhez és az összes szempár irigykedve fog ránézni.

A Spigen Liquid Crystal karcálló iPhone 8/7 tok pihekönnyű, ultravékony TPU anyagból épül fel, ami egyszerre védi készüléked és nyújt kimagasló védelmet karcolások ellen. Az emelt peremrész miatt a képernyőd is óvja a Spigen terméke, fedett gombjai pedig nem csak védik, de kényelmessé is teszik azok használatát.

Nem kell többé attól félned, hogy kiegészítőd elcsúfítja készüléked szépségét ormótlan mintákkal, figurákkal. Ezzel a kiegészítővel olyan karcálló iPhone 8/7 tokot kapsz, ami megőrzi a telefon elegáns megjelenését és óvja is azt a sérülésektől.

  • Ultravékony, pehelykönnyű TPU anyag
  • Pontos kivágások a csatlakozó és gombok mentén
  • Fedett gombok a könnyű és kényelmes használat érdekében
  • Kompatibilis: iPhone 8/7