Nem hagyjuk, hogy bármiből kimaradj

A HTC készülékeivel szabadon engedheted a fantáziád – legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról. Ragyogó szelfik, gyönyörű portrék, és mindehhez elképesztő erő. Az alkotás szabadsága a tiéd. Egészen addig, amíg a készülék rendben működik. Egy meghibásodás azonban mindezt tönkreteheti. Kétségbe esni viszont ekkor sem kell, hiszen a legtöbb HTC-okostelefont azonnal javítjuk szervizeinkben.

A legtöbb esetben leejtésből vagy egyéb ütésből származó kijelzőtöréssel hozzák szervizeinkbe a javítandó HTC-telefonokat. Előfordulnak emellett beázásos, valamint töltésproblémákkal kapcsolatos meghibásodások. Ezeket mind javítjuk, ahogyan az egyéb elektronikai problémákat, amelyek meggátolnak téged abban, hogy a készülékeddel művészi fotókat készíts, vagy épp hatékonyan végezhesd a munkádat.

A probléma valójában nem a meghibásodás. Hanem az, hogy ezáltal a mindennapjaidat nehezíti a készülék hiánya. Mi ezt orvosoljuk, amikor elvégezzük a behozott HTC-telefonod javítását. Hiszen az élet nem állhat meg – csak amikor te mondod.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


HTC szerviz

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 54,7%-a visszatérő ügyfél.
  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • Kollégáink nem csak a kért javítást végzik el, hanem minden esetben javaslatot tesznek az esetleges felmerülő további problémák megjavítására is, amennyiben ez indokolt lenne. Így nem kell attól félni, hogy egy váratlan helyzetben beadja az unalmast készüléke.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.

Rólunk mondták ügyfeleink