Tech Will Save Us – The Mover Kit Smartphones, iPads

26.990,- Ft
Válassz típust!
The Mover Kit
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha gyermeked van, nagyon jól tudod, hogy lekötni őket a nap 24 órájában nagyon nehéz. Egy-egy lustábban sikerült napon pedig rávenni őket a mozgásra, szinte lehetetlen. Ritkán találkozunk ilyesfajta kiegészítővel, úgyhogy jól figyelj. A Tech Will Save US gyártó innovatív gondolkodású mérnökei olyan kiegészítőt fejlesztettek, ami egészséges életmódra ösztönzi a gyermekeket, emellett a programozás alapjait is megtanítja nekik.

A kiegészítő különlegessége a technológia és a gyermekjátékok összevonásában rejlik. Külsőre egy egyszerű világítós órának tűnik, de a színfalak mögött sokkal több van, mint gondolnád.

A kiegészítőhöz letölthető ingyenes alkalmazásba kreatív kihívásokat és célokat tudnak programozni a gyermekek, amiket be is ütemezhetnek. Ezek lehetnek különböző mozdulatok, futás, ugrálás, de a fogmosáskor megszokott mozdulatok is. Az óra pedig különböző színekkel jelzi majd az eredményeket, nem csak a gyermeknek lesz mókás a mozgás, de a teljesítményét is mérheted.

  • A gyermek első lépése, hogy megtanuljon programozni
  • Izgalmas és kreatív sport élményt nyújt
  • Hasznos óvodákban és iskolákban egyaránt
  • Programozható óra, különböző fényekkel jelzi az aktivitást
  • Innovatív kiegészítő, ami bevonzza az egészséges életmódot a mindennapokba
  • Webshopunkon találsz hasonlóan hasznos és szórakoztató gyermekjátékot, a Neobear Popup Zoo a kiterjesztett valóságot használja fel a játékos tanulásra.