UAG Metropolis iPad Pro (2016) tok iPad Pro 9.7in

20.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A törésálló UAG Metropolis iPad tok legjobb tulajdonsága az ereje, ehhez kétség sem férhet. Ha gyakran magadnál tartod a készüléket és rettegsz attól, hogy egy óvatlan mozdulatot követően súlyos károk keletkezhetnek az iPad-en, az ütésálló UAG Metropolis tokkal könnyíthetsz a saját lelkiismereteden.

A gyártó a tokban ötvözte a legkönnyebb és legerősebb anyagokat, ennek köszönhetően elhanyagolható súlyú és vastagságú a kiegészítő, egyáltalán nem lesz kellemetlen a használata. Ráadásul erős védelme mellett, rengeteg innovatív tulajdonág bújik meg benne, mint például a hátoldalán található kihajtható elem, aminek segítségével oldalra döntheted az iPad-et. De újdonságnak számít az Apple ceruzájának kialakított tartója is.

Az iPad Pro legjobb társa lehet a BMW iPad tartó oldaltáskája, ami nem csak kényelmet, de biztonságot is ad a készülékednek.

  • Frogskin csúszásmentes fogást biztosító technológia
  • Katonai törésteszteknek alávetett kiegészítő
  • Kompatibilis: iPad Pro 9.7” (2016)