iPad Air fülhallgató szalagkábel csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Air-hez csatlakoztatott hangszóróra vagy fülhallgatóra a készülék fülhallgató szalagkábele továbbítja a jelet. Amennyiben a fülhalgatón keresztül recsegve, vagy egyáltalán nem hallunk semmit az iPad Air által játszott tartalomból, ugyanakkor a jack aljzat teljesen rendben működik, érdemes lehet az iPad Air fülhallgató szalagkábelét cserélni.

A cserélendő iPad Air fülhallgató szalagkábel

Amennyiben a következőket tapasztalja, szükséges lehet a készülék fülhallgató szalagkábelének cseréje: hiába csatlakoztatunk az iPad Air AUX kimenetébe fülhallgatót vagy dokkolót/hangszórót, a lejátszott videók és zenék hangja nem jut el a csatlakoztatott eszközre, vagy ha mégis eljut, a hang minősége nem kielégítő, halk, netán recseg. Ugyanígy a fülhallgató szalagkábelének sérülését jelzi, ha leejtés, vagy az AUX csatlakozó érintkezőjének meghibásodása miatt a tablet a csatlakoztatott eszközt egyáltalán nem tudja érzékelni. Az iPad Air fülhallgató szalagkábele 35-40 perc alatt cserélhető, de mivel a teljes javítás összetett folyamat, így a cserét 1 napos határidővel vállaljuk.

A szerelés menete

Az iPad Air készülék fülhallgató szalagkábelének cseréjét az érintőüveg eltávolításával kezdjük, amelyhez hőlégfúvót és egy speciális nyitóeszközt használunk. Ezután kicsavarjuk az LCD kijelző biztonsági csavarjait, széthúzzuk a képernyő alaplapi csatlakozását és kiemeljük a házból a kijelzőt. Amennyiben rosszul állítjuk be a melegítés hőfokát vagy hirtelen mozdulatokat teszünk az érintőüveg eltávolításakor, hatalmas károkat okozhatunk a készülék többi komponensében. Ezért ezt a javítási feladatot kizárólag tapasztalt szakértőknek ajánljuk! Az LCD eltávolítását követően máris láthatóvá válik a készülék fülhallgató szalagkábele, amelyet a rögzítő csavarjainak kioldása után azonnal el is tudunk távolítani.

Pro tipp

Szerviznehézségi szint: 8/10