iPad mini 2 csengő hangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A csengő hangszóró hibátlan működése nélkül az eszköz használhatósága jelentősen csökken. Mivel applikációk és multimédiás fájlok lejátszására való elsősorban, ha ezek hangja nem megfelelő, a mindennapokban sem beszélhetünk kényelmes használatról. Szerencsére a hiba könnyen javítható, szervizünkben egy nap alatt tudjuk cserélni szükség esetén a hibás hangszórót.

Az iPad mini 2 Wi-Fi csengő hangszóró meghibásodásának jelei

  • Ha a hang recsegve, sokszor halkan, kivehetetlenül szól, azt okozhatja a csengő hangszóró hibája.
  • Egyáltalán nem szól az iPad, nem tudod rendesen lejátszani a hangfájlokat, mert semmit sem hallasz? Valószínűleg a hangszóró a hibás.
  • Ha az értesítésekről, beállított riasztásokról lemaradsz, ez is tipikus hibajelensége a csengő hangszórónak.

Milyen alkatrészt építünk a készülékedbe?

Ha beazonosítottuk a hibát, az esetek többségében azonnal el tudjuk kezdeni a javítást. Hívj fel minket, mielőtt jössz, így biztosan meg tudjuk mondani, hogy van-e éppen raktáron a legjobb minőségű alkatrészből. Az egész szerelést egyetlen napon belül elvégezzük, az iPad-et pedig garantáltan hibamentesen kapod vissza, így újra minden értesítés megtalál, minden hangfájlt le tudsz játszani és az applikációk használhatósága sem csökken majd a hang hiánya miatt.

Miért válasszalak titeket?

  • Raktárról, legtöbb esetben azonnal el tudjuk kezdeni a cserét, és gyakorlott kézzel is végezzük el, így legfeljebb egy napon belül visszakapod a készüléket.
  • A legjobb eszközökkel és rutinos, több száz ilyen cserét végzett kollégákkal dolgozunk, így kizárjuk a javítás közbeni hibák lehetőségét.
  • Mielőtt visszakapod az iPad-et, alaposan le is teszteljük, így biztos lehetsz benne, hogy a javítás sikeres volt.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10