iPad Pro 12,9 (2017) hátlapi kamera csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Abban az esetben ajánlott a hátlapi kamera cseréje, ha megfelelő fényviszonyok mellett, a készített képek minősége nem megfelelő. Mivel a problémát jelentheti szoftveres és hardveres meghibásodás is, így érdemes szerviz előtt megvizsgálni a készüléket.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2017) hátlapi kamera

Csakúgy, ahogy az előlapi kamera esetében, az iPad Pro hátlapi kamerája is megegyezik az iPhone 7 hátlapi kamerájával. A 4K felvételekre is képes, minőségi alkatrész meghibásodása gyakori, mivel egy érzékeny alkatrészről beszélünk, ami ütődések hatására könnyen elmozdul, törik. Ugyanakkor nem felejthetjük el a szoftveres meghibásodást sem, ami esetén nem szükséges az alkatrész cseréje.

Hosszabb használat során porosodik a kamera lencséje, ilyenkor ha lehetséges, tisztítjuk azt, hogy a kamera újra az eredeti minőségben tudjuk működni.

Az iPad Pro 12,9" (2017) hátlapi kamera csere menete

Kikapcsolt állapotú készüléket az asztalra helyezve kezdjük a műveletet. Pengetőt ékelünk az oldali nyílásokba, és egyenletes biztos mozdulatokkal elválasztjuk a képernyőt és a keretet tartó rögzítő anyagot. Amint a munkafolyamat ezen részével elkészültünk, leemelhetővé válik a képernyő.

Az alaplaphoz négy szalagkábellel kapcsolódik, ezeket le kell csatlakoztatnunk, ugyanakkor az alaplapot takaró fedőpaneleket is le kell csavaroznunk. Az előlapi kamera és hátlapi kamera szinte egymás mellett fekszenek és szerencsére nem kell egyéb alkatrészeket kiszerelnünk a cseréjéhez. A szerviz végén teszt alá vonjuk a készüléket.

Pro tipp

  • A kamerát megvédheted egy erős, magabiztos védelmet nyújtó iPad Pro tokkal, amelynek segítségével hosszú időn keresztül készíthetsz minőségi képeket.
  • Ha a szoftver nem tölt be, előfordulhat, hogy az előlapi kamera hibásodott meg.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10