iPad Pro 12,9 (2015) hátlap csere 64.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha az iPad Pro 12,9" (2015) hátlap cseréjére kerül sor, annak leggyakoribb oka, hogy az alkatrész eltört vagy megrepedt a készüléket ért erőteljes ütés következtében. Mivel a művelethez a készülék szinte teljes kiürítése szükséges, ezért az iPad hátlapjának cseréje, majdnem a legmagasabb szerviznehézségi pontszámot kapta tőlünk.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2015) hátlap

Míg 12.9 colos tablet három színkombinációban érhető el, – a boltokban az arany, ezüst és asztroszürke iPad Pro hátlapok közül választhatunk – addig a kistestvére már rózsaarany változatban is kapható.

A készülék leejtése, ütődése során megrepedt, vagy éppen törött hátlapok a leggyakoribb esetek, amikkel szervizünkben találkozunk. Sajnos az ilyen jellegű sérülések nem javíthatóak, ezért minden esetben az iPad Pro hátlap cseréjére van szükség. A javítási folyamat bonyolultsága miatt, ilyen esetben érdemes egy megbízható szervizt felkeresni.

Az iPad Pro 12,9" (2015) hátlap csere menete

Az iPad Pro hátlap cseréje során a készüléket szinte teljesen ki kell üríteni a készüléket, hiszen nagyjából az összes fontos alkatrész a tablet házához van csatlakoztatva, ezért először ezek eltávolítására van szükség. Ennek következtében az iPad Pro hátlap cseréje egy rendkívül időigényes és bonyolult folyamat, amely szakértelmet igényel, ezért a törött hátlap otthoni javítását semmiképp sem javasoljuk.

Pro tipp

  • Szerencsére többféle masszív iPad Pro védőtok közül válogathatunk, melyek megóvják a készüléket az esetleges ütődésektől.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10