iPad Pro 12,9 (2015) kijelző csere 89.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Pro 12,9" (2015) kijelzője sérülés következtében érzéketlenné válhat az érintésre, tapintásra, rosszabb esetben egy erőteljes ütés során be is törhet. Ilyenkor a kijelző azonnal cseréje szükségeltetik. Bár a kijelző javítása általában egy órán belül megvan, ragasztás esetén egy napot is igénybe vehet a munkafolyamat.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2015) kijelző

A tavaly debütált iPad Pro két kijelzőméretben jelent meg, egy hatalmas 12.9 hüvelykes, és egy kisebb, de ugyanolyan erős 9.7 colos változatban. A nagy méret ellenére az iPad Pro megtartotta könnyed eleganciáját, ráadásul kétszer olyan okos lett, mint az elődje, mégsem kerül annak duplájába.

Első ránézésre az iPad Pro sokban hasonít az előző Apple tábalgép generációra. Lekerekített szélek, ultravékony keretbe foglalt impresszív Retina kijelző. A tűéles képernyő a 2732x2048 felbontásnak köszönhetően növelték a felhasználói élményt.

A laminált borítású, multitaskingra is alkalmas képernyőn ráadásul, egy időben két applikációt is futtathatunk, ami még a felhasználói élményen sem ront, hiszen a nagyobbik iPad Pro kijelző mérete majdnem megegyezik a MacBook Pro 13 colos kijelzőjével.

Az iPad Pro 12,9" (2015) kijelző csere menete 

Az iPad Pro szétszerelését az előlap felmelegítésével kezdjük, amire az erős ragasztóanyag eltávolítása miatt van szükség. Ezután speciális eszközök segítségével nekiállunk a szervizelési folyamatnak.

Megemeljük a masszív kijelzőt, így láthatóvá válik az iPad belső szerkezete, ami ez esetben kicsit eltérő, mint amihez eddig hozzászoktunk. Maga az alaplap az eszköz középpontjában helyezkedik el, és a kijelzőhöz csatlakozó kábelek is a középső részen találhatók. A kijelzőt kézzel támasztjuk, miközben eltávolítjuk a kábeleket rögzítő csavarokat. A kábelek biztonságos eltávolítása után, felrakjuk az új iPad Pro kijelzőt.

Pro tipp

  • Óvjuk a kijelző épségét, és használjunk minőségi, karcálló fóliákat.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10