iPhone 4S akkumulátor csere 7.490,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 4S akkumulátora némi fejlődést mutat a 4-éhez viszonyítva. A technológia megegyezik a két modellben, vagyis mindkét készülékben beépített lítium-ionos akkumulátort találunk, melyek feltöltése USB-kábellel, vagy hálózatról történik. További hasonlóság a 4 és a 4S között az audió lejátszás és a 3G-s internethasználat időtartama, mely az első esetben 10, a másodikban 6 óra. Az iPhone 4S azonban picivel nagyobb teljesítményt mutat a 3G-n keresztüli beszélgetésnél, vagyis a 4-hez képest 1 órával többet bír (8 órát). Cserébe viszont az iPhone 4S akkumulátora a 300 órás készenléti idő helyett, csak 200 órát produkál, továbbá a 4-hez képest a Wi-fi használat is 1 óra mínusszal lehetséges (9 óra).

A cserélendő iPhone 4S akkumulátor

Mind az iPhone 4S akkumulátorának cseréje javasolt, ha a készülék feltöltés után nem kapcsolható be, s nem működik tökéletesen, illetve csak úgy, hogy a töltőkábel csatlakoztatva marad. Indokolt lehet még a csere, ha a telefon feltűnően hamar lemerül, illetve nem ér el 10-30%-nál nagyobb töltöttséget, vagy ha önállóan kikapcsol, illetve akkor, ha a kikapcsolás utáni kapacitásnál töltés nélkül is magasabb töltöttségi szint mutatkozik az újbóli bekapcsolással. iPhone szervizünkben gyors iPhone 4S akkumulátor csere helyben is megvárható.

Az iOS 7-es szoftverrel futó iPhone 4S okostelefonoknál visszatérő hibának látszik a túlzottan gyorsan merülő akkumulátor. Fórumokon gyakran ajánlják erre az esetre a „clean install” elvégzését, ami segíthet megfékezni az akkumulátor rapid merülését. Ne felejtsünk el biztonsági mentést készíteni a művelet elvégzése előtt!

A szervizelés menete

Az első lépés az iPhone 4S készülékek akkumulátor cseréjénél a dock csatlakozónál elhelyezkedő 5 ágú biztonsági csavarok eltávolítása. Ezt követően, a készülék hátlapjának elővigyázatos leemelése (a telefon felső része felé tolva) után az akkumulátort és az alaplapot összefogó csavarokat is kicsavarozhatjuk. Végül egy speciális formájú eszközzel kíméletesen az iPhone 4S akkumulátor jobb oldala alá nyúlva, kibillenthetjük azt a helyéről.

Nem csak az iPhone akkumulátorával van probléma? További 4S alkatrészek cseréjéről leírást, valamint az árlistát ide kattintva találod.

Pro tipp