iPhone 4S Wi-Fi antenna csere 8.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 4S Wi-Fi antenna teszi lehetővé, hogy a készülék megtalálja a környezetünkben jelen lévő Wi-Fi hálózatokat, s a jelerősséget a lehető legerősebben vegye anélkül, hogy eldobálná a hálózatot. Az iPhone 4S Wi-Fi antenna cseréje azonnali javításnak minősül, az alkatrész cseréje szervizünkben megvárható és megnézhető.

A cserélendő iPhone 4S Wi-Fi antenna

Az iPhone 4S Wi-Fi antenna meghibásodásából következő hibajelenségek gyakran megtévesztésig hasonlóak az egyszerű környezeti tényezőkből adódó, s csak ideiglenesen fennálló jelenségekkel. Így a csere indokoltsága ennél az eszköznél első szinten relációs alapon határozható meg, vagyis az adott helyen és időben közelünkben lévő készülékhez képest.

Ha csak a mi készülékünk nem talál hálózatot (vagy jóval kevesebbet talál), esetleg extrém gyenge jelet vesz, csere válik szükségessé. Ugyan ez a helyzet akkor is, ha a jelek megvannak ugyan, s elfogadható erősségűek is, azonban a készülék újra és újra eldobja a Wi-Fi-t. Mielőtt az iPhone 4S Wi-Fi antenna cseréje mellett döntenénk, érdemes még újraszoftverezéssel is próbálkozni, ugyanis ez esetleg még mentesíthet minket a cserétől.

A szervizelés menete

Az iPhone 4S Wi-Fi antenna cseréje nem a legbonyolultabb szerelési munka, de szakértelmet igényel. Először a hátsó csavarokat, majd a hátlapot távolítjuk el. Ezután máris hozzáférünk a készülék Wi-Fi antenna lapjához, s csupán 5 csavar választ el minket ennek kiemelésétől.

Szakértő „pro tipp”

  • Mielőtt hardveres megoldás mellett döntenénk, előbb érdemes még kevésbé drasztikus lépésként egy újraszoftverezéssel megpróbálkozni. Előfordul, hogy ezzel elkerülhető az iPhone 4S Wi-Fi antenna csere.
  • Szerviznehézség: 4/10