iPhone 5C hátlap csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 5C hátlapja többféle színben van jelen a piacon, melyek között van néhány egészen extrém is. A testvérmodell, az iPhone 5S hátlapjától színében és anyagában különbözik (az 5S-nél a héj alumíniumból van), azonban ha szervizre kerül a sor, a lépések nagyjából azonosak.

A cserélendő iPhone 5c hátlap

Az iPhone 5C hátlapjának sérülés típusai a szépérzéket bántó minimál karcoktól a különböző mértékű deformációkon át, egészen a repedésekig és törésekig terjed, melyek mögött általában mechanikai okok állnak. Mivel szereletlen hátlapról beszélünk, cseréjekor a kapcsolódó alkatrészek, csatlakozó és szalagkábel is megújul, ami jelentősen kitolja a munkafolyamathoz szükséges időt. Bár a szervizben kapott hátlapon nyilvánvalóan nem lesz jelen az iPhone 5C készülék gyári IMEI és Serial száma, ezek a telefonban és online is visszakereshetők, így ebből a szempontból nincs jelentősége az eredeti hátlapnak. Az iPhone 5C hátlapjának komplexitása miatt a szerelési ideje megközelítőleg 1 óra.

A szervizelés menete

Az iPhone 5C hátlap cseréjét megelőzően a telefont teljesen szét kell szerelni az alkatrész szereletlensége miatt. A hátlaphoz ugyanis annyi elem csatlakozik, hogy azokat mind le kell szerelni, amiket aztán a kicserélt alkatrészhez csatlakoztatunk majd.

Pro tipp

  • Szerviznehézség: 9/10