iPhone 6 Plus akkumulátor csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 6 Plus jóval nagyobb kapacitású erőforrást használ, mint bármelyik másik iPhone azelőtt. A gyári specifikációk szerint az iPhone 6 Plus akkumulátora 384 óra készenléti idővel rendelkezik, amit sajnos a napi használat során inkább 12 órára redukálódik le. iPhone 6 Plus akkumulátor csere mindkét szervizünkben azonnal.

A cserélendő iPhone 6 Plus akkumulátor

Ha a készülék csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, a Lightning kábel eltávolítását követően pedig rendkívül gyorsan vagy azonnal kikapcsol, nagy valószínűséggel az iPhone 6 Plus akkumulátor cseréjét kell elvégeznünk, az alkatrész meghibásodása miatt. Általában megfigyelhető hibajelenség továbbá, hogy az akkumulátor nem képes 15-30%-nál magasabb töltöttségi szint felvételére.

Az iPhone 6 Plus akkumulátor csere azért is rendkívül fontos, hiszen az elfáradt akkumulátor idővel felpúposodhat, ez pedig már a többi alkatrészre, bizonyos esetekben egészségre is káros hatással bírnak. Időnként előfordul, hogy nem az akkumulátorral, hanem az iPhone 6 Plus töltőcsatlakozójának cseréje válik szükségessé.  Az alkatrész 10 perc alatt cserélhető, a folyamat szervizünkben meg várható.

Ha nem csak az iPhone 6 Plus akkumulátora, de más alkatrész is cserére szorul, kattints ide.

A szerelés menete

Miután kikapcsoltuk a készüléket és kicsavaroztuk annak biztonsági csavarjait, nekiláthatunk a kijelző eltávolításának. Ezt követően az akkumulátor rögzítő csavarjait lazítjuk meg és az alkatrészt rögzítő ragasztót is eltávolítjuk. Ezt követően válik cserélhetővé az alkatrész.

Nem javasoljuk az otthoni barkácsolást, hiszen egy rosszul elvégzett szervizelés nemhogy nem javít, de tovább ront a helyzeten. Egy rossz helyre visszahelyezett csavar például az iPhone 6 Plus csere árának akár többszörösét is magával vonhatja, hiszen egyéb alkatrészek rongálódását is okozhatja a hibás szerviz művelet.

Szakértő „pro” tipp

  • Javasolt kerülni a Távol-Keletről érkező, olcsó akkumulátorokat, ugyanis gyanúsan alacsony áruk már sejteti az alkatrészek minőségét is.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10