iPhone 6s Plus előlapi kamera csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az előlapi kamerát általában selfiek vagy csoportképek készítése során alkalmazzuk. A meghibásodása során tapasztalható hibajelek nagyjából ugyanazok, mint a hátlapi kamera üzemzavara esetén. Ha tehát azt tapasztalod, hogy a vaku nem működik, illetve az elkészített fotókon különféle színfoltok jelennek meg, valószínűleg az iPhone 6s Plus előlapi kamera csere jelent megoldást a problémádra.

A cserélendő iPhone 6s Plus előlapi kamera

További hibajelek lehetnek, hogy az előlapi kamerára történő váltás során az iPhone kijelző elsötétül, rosszabb esetben a Kamera alkalmazás lefagy. Ilyenkor egy újraszoftverezés megoldhatja a problémát. Előfordulhat továbbá, hogy a kamera objektívjére lerakódott szennyeződés okozza a problémát.

Ha azonban egy alapos tisztítás vagy az újraszoftverezés nem hoz javulást, akkor következik az iPhone 6s Plus előlapi kamera cseréje, mely körülbelül 45 percet vesz igénybe budai iPhone szervizeinkben. A procedúra a helyszínen megvárható és figyelemmel követhető.

A szervizelés menete

Miután az elsó rögzítő csavarokat kicsavaroztuk, eltávolíthatjuk az iPhone hátlapját, amit közvetlenül követ az akkumulátor kivétele. Ha ezzel megvagyunk, a szalagkábelek védelmét szolgáló shield-ek kicsavarozása következik, amit követően óvatosan kiszereljük a panelt a készülék fémházbából.

Az iPhone 6s Plus előlapi kamera javítás konkrét művelete azután következik, hogy az alkatrészt helyén tartó fémlemezt kipattintjuk és kivesszük a kamerát. Ha megoldható, javítjuk a meghibásodott iPhone kamerát, azonban tapasztalataink szerint a legtöbb esetben az alkatrész cseréje az egyetlen járható út.

Pro tipp

  • Homályos, életlen képek alapján még nem kell feltétlenül az iPhone 6s Plus kamera hibájára gondolni. Ellenőrizzük, hogy okozhatja-e a problémát szennyeződés vagy beállítási hiba!
  • Alaposan gondoljuk át, hol végeztetjük el az iPhone kamera cseréjét, mert sok GSM üzletben hamisítványokat szerelnek a készülékbe!
  • Szerviznehézségi szint: 6/10