iPhone 6s Plus hátlapi kamera csere 21.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Mostanában egyre többször fordul elő, hogy a telefonoddal készített fotóid szokatlanul homályosak, esetleg különböző színfoltok jelennek meg az elkészült képeken? Ebben az esetben két lehetőség áll fenn: az első, hogy a 6s Plus hátlapi kamerája szennyeződés miatt készít rossz képeket, a második pedig, hogy az alkatrész meghibásodása felel a tapasztalt hibákért.

A cserélendő iPhone 6S Plus hátlapi kamera

Szerencsésebb esetben egy alapos tisztítással megoldható a probléma, ugyanis előfordulhat, hogy a kamera objektíve és a zafírkristály üveg közé került szennyeződés okozza a hibát. Sokszor pedig egy újraszoftverezés is elegendő. Azonban, ha ezek egyike sem szünteti meg a kamera működési zavarát, szét kell szednünk a készüléket, hogy megjavíthassuk azt.

Az ilyen jellegű hibák esetében érdemes ellenőrizni az előlapi kamera működését is, hiszen megtörténhet, hogy a hátlapi kamera működési zavara az előlapi kamera meghibásodásához vezet. Továbbá, érdemes egy lenyomozható, megbízható iPhone szervizbe vinni az eszközt, ugyanis a GSM üzletek nagy részében hamisított alkatrészekkel károsítják az ügyfeleket!

Nem csak a hátlapi kamerával van a baj? További iPhone 6s Plus alkatrészek meghibásodásának okairól és az árlistáról ide kattintva tájékozódhatsz.

A szervizelés menete

Valószínűleg senki számára sem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, az iPhone 6s Plus kamera cseréjéhez szét kell szerelnünk a komplett készüléket. A legnagyobb nehézséget az okozza, hogy a hátlapi kamera közvetlenül a telefon alaplapjához csatlakozik, ezt az alkatrészt pedig különös óvatossággal ildomos kezelni, ugyanis az alaplap meghibásodása sok esetben a telefon végzetes meghibásodását eredményezi.

Miután a biztonsági csavarokat eltávolítottuk a készülékből, óvatosan leemelhetjük az iPhone kijelzőt a házról, amit a többi alkatrész egyenkénti kiszerelése követ. Az iPhone 6s Plus kamera javítása vagy cseréje után összeszereljük az eszközt és alapos tesztelésnek vetjük alá annak érdekében, hogy ügyfeleink kizárólag tökéletesen működő készüléket kapjanak kézhez. A javítás időtartama megközelítőleg 45 percet vesz igénybe, a folyamat iPhone szervizeinkben a helyszínen megvárható.

Pro Tipp

  • Mindenekelőtt érdemes megbizonyosodni, hogy az iPhone kamera hibáját nem szennyeződés vagy szoftverhiba okozza.
  • Szerviznehézségi szint 7/10