iPhone 8 hátlapi kamera csere 21.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 hátlapi kamerájának meghibásodására utal, ha a készített képek és videók minősége az utóbbi időszakban erősen romlott. A probléma megoldása nem feltétlenül az alkatrész cseréje lesz, előfordulhat, hogy szoftveres frissítéssel, vagy alapos tisztítással javítható a készüléked.

A cserélendő iPhone 8 hátlapi kamera

A kamera meghibásodásának egyértelmű hibajele, ha homályosak a képek, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Ha a felvételen több apró homályos folt jelenik meg, szintén az alkatrészben kell keresni a hibát. Illetve sűrűn találkozunk azzal az esettel is, amikor teljesen elsötétül a kamera. Ezek a hibajelek mind-mind más problémára utalnak, előfordulhat, hogy karcolódott, vagy koszolódott a kamera lencséje, az utóbbit jobb esetben tisztítással is javíthatjuk, kisebb anyagi költségek mellett.

Szervizünkben nagy figyelmet fordítunk arra, hogy csakis gyári minőségű alkatrészeket építsünk a hibásodott készülékekbe, hogy javítás után azok eredeti, tökéletes állapotukban működjenek. 

Az iPhone 8 hátlapi kamera csere menete

A hátlapi kamera cseréje szerencsére nem hosszú idő egy gyakorlott szervizesnek, de rengeteg hibafaktort rejt. A kijelző eltávolítása a legnehezebb része a cserének, hiszen melegíteni, majd feszíteni kell, miközben könnyedén megroppanhat a könnyen sérülő alkatrész. Ha otthon próbálkoztál és ezután hozod be a készüléked hozzánk, a két alkatrész cseréjének összege már sokkal magasabbra is rúghat.

Miután felnyitottunk a kijelzőt, az akkumulátor és alaplap felett találjuk a meghibásodott iPhone 8 hátlapi kamerát, ami helyére egy új, gyári minőségű alkatrészt ültetünk. Összeszerelés során kérheted az iPhone 8 vízzáró rétegének pótlását, ami a kijelző leválasztása során elszakad.

Pro tipp

  • A hátlapi kamera meghibásodása hatással lehet az iPhone 8 előlapi kamera helyes működésére is!
  • Előfordulhat, hogy a problémás alkatrészt tisztítással is orvosolhatjuk, ekkor nem szükséges cseréje
  • Szerviznehézségi szint: 5/10