iPhone 8 Plus előlapi kamera csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 Plus előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített szelfik homályosak, életlenek, vagy sötét foltokkal borítottak. Cseréje nem vesz igénybe sok időt és kockázatmentesen el tudjuk végezni. Szervizünkben rövid időn belül, gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi helyére.

A cserélendő iPhone 8 Plus előlapi kamera

Csakúgy, ahogy az iPhone 7 Plus modell esetében, az iPhone 8-as szériás készülékével is remek szelfiket tudsz készíteni. Ha napjában többször a telefonodhoz nyúlsz, mert tükörként használod a készüléket, fontos, hogy mindig a legtisztább képet mutassa.

Ha a fent leírt hibajeleket tapasztalod, esetleg már el sem tudod indítani a kamera programot, ne késlekedj, hozd be szervizünkbe a készüléked, rövid időn belül gyári minőségű alkatrészt ültetünk a helyére!

Az iPhone 8 Plus előlapi kamera csere menete

A munkafolyamat a készülék kikapcsolásával indul. A kijelzőt el kell távolítanunk az előlapi kamera cseréjéhez, így melegítőlapra helyezzük, majd ha feloldott a ragasztóanyag, pengetőkkel elválasztjuk a kerettől. Óvatosan kell dolgozni, a kijelző könnyen törik. A szalagkábeleket leválasztva már eltávolíthatjuk a kijelzőt.

Az előlapi kamera az akkumulátor és alaplap felett helyezkedik el, amit nem takar további alkatrész. Lecsatlakoztatjuk az áramkörről, majd kipattintjuk egy csipesz segítségével. Ezután a gyári minőséggel megegyező előlapi kamerát illesztünk a helyére. Összeszerelés során szintén óvatosan járunk el, a legkisebb félresikerült mozdulat is komoly károkat okozhat a készülékben.

Pro tipp

  • Az előlapi kamera képességeit egy szelfibottal tudod legjobban kihasználni. A Spigen szelfibot nem törik, erős a tartása és remekül illeszkedik a készülékhez.
  • A szerviz során kérd a vízzáró réteg pótlását, hogy továbbra is cseppálló legyen a készüléked a kijelző felől.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10