iPhone 8 Plus hátlap csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 Plus üvegborítású hátlapjának elég egy kisebb ütődés, hogy megrepedjen, eltörjön. Habár a probléma felületinek tűnhet, előfordulhat, hogy a sérülés a belső alkatrészeket is érintette. Szervizünkben megvizsgáljuk a készüléked és gyári minőségű iPhone 8 Plus hátlappal pótoljuk a régit.

A cserélendő iPhone 8 Plus hátlap

Az iPhone 8 Plus leginkább külső megjelenésében különbözik az iPhone 7 Plus-tól. Habár a vonalak és a megszokott Apple okostelefon design megmaradt, egy régóta várt lépést tett a gyártó, és üvegborítású hátlappal illette a legújabb telefonjait. Utoljára az iPhone 4s-nél találkoztunk üvegborítással. Hogy miért várt eddig az Apple? Mert az üveg rendkívül könnyen karcolódik, és törik, ráadásul sokkal jobban látszik rajta a zsírosodás is. A prémium érzet hamar elszökik, ha karcosodott és zsíros foltokkal borított telefont tartasz a kezedben.

Szerencsére nem kell kompromisszumot kötnöd, ma már találhatsz a piacon olyan iPhone 8 Plus ütésálló tokokat, amelyek védik a telefont, de mégsem fedik el kisugárzását. Egy törött hátlap bosszúsággal és esetenként egészségügyi problémával is járhat, így érdemes azonnal elhoznod szervizünkbe, ahol gyári minőségű hátlappal látjuk el a telefonod.

Az iPhone 8 Plus hátlap csere menete

Az iPhone 8 Plus hátlapjának cseréjét semmiképpen sem ajánlott otthon végezni, sőt azt ajánljuk, hogyha erre a munkafolyamatra hatványozottan válogasd meg a szervizeket! Az Apple a hátlapra építette a legtöbb alkatrészt, ami azt jelenti, hogy cseréjéhez szinte mindent ki kell bontani a készülékből, majd egyesével pontról-pontra ráépíteni mindent az új hátlapra. Mondanunk sem kell, ha csak egy hajszálnyi méretkülönbséggel rendelkező két csavart is felcserélsz, nem lesz biztos a készülék tartása, sőt a csavar átfúrhatja a különböző alkatrészeket is.

Első lépésbe a kijelzőt felmelegítjük, majd lepattintjuk a peremről. Ezután az alaplaphoz csatlakozó kábeleket és szalagkábeleket leválasztjuk, majd a telefon „kibelezése” következik. Miután teljesen lecsupaszítottuk az iPhone-t, az új hátlapba építjük az előzőleg kiemelt alkatrészeket, majd visszahelyezzük a kijelzőt is. 

Pro tipp

  • Mivel a kijelző eltávolítása során a vízzáró ragasztó elszakad, így ennek pótlását kérheted szervizünkben.
  • Az internetről rendelt alkatrészek kecsegtetőek lehetnek a jobb árazásuk miatt, ellenben megbízhatatlanok. Szinte kivétel nélkül, egyik sem éri el az Apple-től elvárt szintet.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10