iPhone 8 Plus ház csere 64.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 Plus ház cseréjét hajtjuk végre, ha a készülék ütődések során deformálódott, de a hátlapi üvegborítás nem tört el. Szervizünkben rövid időn belül Apple gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk a régit.

A cserélendő iPhone 8 Plus ház

Az iPhone 8 Plus hátlapi szerkezete két elemből áll. Előfordulhat, hogy a hátlap nem törik és karcolódik, csak a ház deformálódik. Ilyenkor lehetőségünk van csak a ház cserére, a hátlap cseréje nélkül is.

Mivel a deformáció egyéb súlyos problémákat is okozhat a belső alkatrészekben, így ilyen esetekben erősen ajánlott azonnal elhoznod a készüléked akkor is, ha az bekapcsol és működőképes állapotban van. Hangsúlyozzuk: A ház épségét könnyen megőrizheted, ha beszerzel egy erőteljes védelmet nyújtó iPhone 8 Plus tokot. A csere hosszabb ideig tart, mivel a készüléket alkatrészeire kell bontani, majd újra felépíteni, de ha reggel behozod, délután már biztosan visszakapod.

Az iPhone 8 Plus ház csere menete

Kikapcsoljuk a telefont és a SIM-kártyát eltávolítjuk belőle, nehogy rongálódjon a szerviz során. Ahogy fent említettük, az iPhone 8 Plus ház cseréhez az összes alkatrészt el kell távolítani, így otthon semmiképpen sem szabad belevágni. A kijelzőt melegítés alá vonjuk, majd pengetőkkel felpattintjuk. Azért pengetőkkel, mert nem annyira éles tárgyak mint például egy kés, így csökken annak a veszélye, hogy átvágjuk a szalagkábelt.

A belső alkatrészek mindegyikének pontos helye van a készülékben, így szerelés közben figyelnünk kell arra, hogy legkisebb csavarokat se cseréljük fel, mivel súlyos következménnyel járhatnak. A belső alkatrészek kiszerelésének menete: Elsőre az akkumulátort, majd a kamerákat és beszédhangszórót, alaplapot, csengő hangszórót, vibramotort, dock csatlakozót, végül pedig a vezeték nélküli töltőtekercset távolítjuk el. Az üvegborítású hátlapot elválasztjuk a háztól, ami a szervizelés talán legkritikusabb pontja, mivel könnyen törik. A készülék összeszerelése fordított sorrendben történik, végül egy alapos tesztet hajtunk végre.

Pro tipp

  • A kijelző peremén húzódó vízzáró réteg elválik a csere folyamán, lehetőséged van a pótlását kérni.
  • A szervizhez megfelelő célszerszámok és tapasztalat szükséges. Ha otthon próbálkozol vele, valószínűleg komolyabb károkat teszel a készülékedben.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10