Baseus Slim Flip iPhone X tok iPhone X

9.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A Baseus tervezői nem elégednek meg azzal, ha csúcsteljesítmnényű, ugyanakkor unalomig megszokott funkciókkal rendelkező termékeket gyártanak, mindenhol és mindenben az újíátások lehetőségét keresik. 

Eképpen, a Baseus vékony iPhone X tokját azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik átlátnak a szürke, funkcionalista termékeken. Az ultravékony kialakítású tok természetesen véd a karcolódások ellen, ha nem dobálod a készüléked, épségben fogja tartani. De ezt minden igényesebb kialakítású tok tudja. Miben más tehát a Baseus terméke? 

Nem csak a hátlapnak nyújt védemet, az előlapnak is. Multifunkcionális, mert úgy viselkedik, mint egy üvegfólia, mégis sokkal jobban véd annál.

A Baseus megalkotta azt a felületet, amit ha ráhajtasz a kijelzőre, az továbbra is érzékelni fogja a mozdulataidat. Nem kell kihajtanod, kényelmetlenlenül szenvedni vele a zsúfolt metrón, buszon. Ügyfeleink állandó panasza, hogy a kihajthatós tokokban nehéz kezelni a telefont. Innentől ez nem indok, érdemes kipróbálni.

  • Ultravékony iPhone X tok, hosszú ideig épségben tartja a készüléked
  • Flip kialakítású, azaz a hátlap mellett az előlapot is védi
  • A kijelző továbbra is érzékel a tokban, jelenleg az egyik legkényelmesebben használható tokról beszélünk
  • Az előlapi szenozorokat sem zavarja
  • Kompatibilis: iPhone X