Baseus Type C to Lightning kábel Smartphones

4.990,- Ft
6.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az Apple legújabb telefonjai együtt haladnak a kor elvárásaival, de a készülékhez csomagolt kiegészítők valamiért sok éve leragadtak. Ebből kifolyólag az iPhone-hoz kapott Lightning kábel megbízható, ugyanakkor nem képes kiszolgálni a telefon gyorstöltését, adatátviteli sebességét, ráadásul hagyományos USB végű, így nem kompatibilis a legújabb MacBook Pro-val sem.

Azt javasoljuk, zárd be a szekrény mélyére az Apple Lightning kábelét, és használj olyan töltőkábelt, amelyet a telefonod megérdemel! A Baseus USB-C csatlakozós töltőkábel segítségével gördülékenyebb lesz a készülék használata, a teljesen lemerült telefont 30 perc alatt 50%-ra töltheted, és az adatátviteli sebesség is jócskán megnövekszik! Arról nem is beszélve, hogy így már mindenféle átalakító nélkül csatlakoztathatod az iPhone-t a MacBook-kal. 

  • A gyorstöltés teljes kihasználáshoz szükséged lesz egy erős adapterre is. Az Apple 12W-os adaptere kiválóan megfelel erre a feladatra.
  • Strapabíróbb, mint társai, köszönhetően a fonott anyag borításának
  • USB-C csatlakozós töltőkábel
  • Sebes adatátvitelre, és gyorstöltésre képes adatkábel
  • Hossza: 1 méter